Evet Okuyorum
Hayır Okumuyorum
Arkadaşlar benim raflar dolusu kitaplarım var yarısından çoğunu okudum. Hatta birçok seriyi iki defa okumuşluğum var. Enson geçenlerde aldığım "Şu Çılgın Türkler" kitabını bitirdim. Bu kitap "Kurtuluş" dizisinede ilham kaynağı olmuşsada kitabın tadını dizi ve filimler asla veremiyorlar. Çünkü bunlar insan beynini bloke ettiği için yönetmenin isteği şeyi görmek zorunda kalıyorsun. Oysa kitap öyle mi ya? Dalıp gittiğin zaman o hikayenin içine sanki oradaymışın gibi oluyorsun.
Zamanım yok diyenlerin ki tamamen bahane. Kitap oku deyince 24 saat oku denmiyorki. Günde hiç değilse 15-20 sayfa okunmasıdır. Onun için forumlarda bakıyorumda iki cümleden fazla yazamıyorlar. Ve bir cümlenin başı ile sonunu birleştirmekten aciz insanlar yazı yazmaya çalışıyor. Ben bunlara bir cümlelik insanlar diyorum. İkinci cümleyi birleştiremiyorlar. Okumak bir ayrıcalıktır.
Saygılar.
valla ben kitap okuyanlara en küçük bi söz söylemedim..kitap okuyanı eleştirenede rastlamadım....dolayısıylada vakit vb. problemlerle kitap okumayanlara/okuyamayanlara,sırf siz okuyabiliyorsunuz diye, 'bahane' yakıştırması yapmanız ne kadar sağlıklıdır forum kardeşlerimizin takdirine bırakıyorum....
ben okuyorum şuanda elimde ayşe kulin köprü kitabi var birde emekli tümgeneral osman pamukoğlunun kitabi var onu bitirdim okudum şimdide ayşe kulinin kitabini okuyorum
dan brown ve jean c. grange kitap çıkartıkça okurum. şu an grange nin şeytan yemini adlı bir kitabı yayına çıktı. macera severlere şiddetle tavsiyemdir.
bide agatha christienin bulabildiğim bütün kitaplarını okumuşumdur.
Kardeş ben seni kasderek bu yazıyı yazmadım ki. Sen niye üstüne alındın ki? Ben Türk milletinin genel geçer itirazını dile getirdim. Kime sorsanız vakti yoktur. Ama Tv lerdeki geyik programlarını izlemeye vakti oluyor.Ben birazda kitap okumaya azda olsa zaman ayırsa bu kadar cahil bir toplum olmazdık. Örneğin bir turistin deniz kenarında kitap okuyan bir bay ve bayana arkalarından şahit olduğum şu sözler galiba derdimi anlatır. " Salak bu adamlar, denize yüzmeye mi geldiniz yoks kitap okumaya mı geldiniz" sözleri ne demek istediğimi açıklamaya yeter. Bende kitap okumayanları forum kardeşlerimizin takdirine bırakıyorum.
Saygılar.
Seçeneklerde birde Vakit bulamıyorum olsaydı hani iyi olacaktı.
Saygılar,
Güzel arkadaşım gerçekten vakti olmayan insanlarda vardır.İnsanlar ekmek derdine düşmüş Üç beş kuruş için sabahın köründe kalkıp gecenin bir yarısında yorgun argın evine giden ve kursağından bir lokma geçmeden çalışan birçok insanımız var. Bu insanlar kitap okuyamıyor diye ne yapacağız şimdi.Bu insanlara cahil mi diyececiğiz ,kitap okuyunca cahillikten mi kurtaracağız yoksa karınlarını mı doyuracağız.Sonra sizin gibi kaç kişi tatil yapabiliyor ki.
Saygılarımla,
Konu ozay_74 tarafından (18-08-2007 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri