okumaya zaman ayıramıyorum.
Evet Okuyorum
Hayır Okumuyorum
okumaya zaman ayıramıyorum.
kitaplar çok pahalı okumaya kalksam eve ekmek alamam ama imkanım olsa okumak isterim tabiki
Zaman bulamıyorum
Sevgili kardeşim burda sözü edilen zamanı olupta okumayanlaradır benim sözüm. Yoksa senin dediğin gibi insanların bende biliyorum okumaya zamanlarının olmadığını. Olsa bile bu devirde kitaba verebilecekleri paraları nerde bu insanların. Zaten adam evine ekmek parasını zor götürüyor. Kitaba ayıracak paraları, evlerinin geçimlerine harcayaklardır. Benim tatil yapmama gelince ben 10 çalışıyorum. Ve iki ay dinleniyorum. Öğretmenlik dışardan bakınca o kadar kolay bir meslek ki! Oysa içine girince işin aslında hiçte öyle kolay olmadığını çevrenizde varsa öğretmenlere bir sorun. Hele ilkokul bölümü, tam bir ömür törpüsü. Bu iki ayıda çok görmeyin bize.
Saygılar.
okumak iyide fiatlar yüksek
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR
kitap okumayı çok seviyorum.Şu an insanlık tarihini inceleyen tüfek,çelik,mikrop adlı araştırma kitabını okuyorum
yorum yapmayacağım...takdir forum üyelerinindir....
Don Kişot'u çıldırtan kitap mı,Don Kişot çılgın olduğu için mi kitap delisi?(Sizce..?) Kitap zekayı kibarlaştırır.Zekanın tavırlarını efendileştirmek için okumak zorundayız .
Ok.Anlaştık .:45:Ayrıca benim eşim de öğretmen, sizin tatilinize birşey dediğim de yok, bu sizin ve herkezin hakkı.
Keşke halkımız daha iyi koşullarda yaşasa , tatil yapma imkanı bulsa ne iyi olurdu.
Saygılar,
Konu ozay_74 tarafından (19-08-2007 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri