metal fırtınayı okuyorum şuan.okumak güzeldir.hele fırsat varsa
saygılar
Evet Okuyorum
Hayır Okumuyorum
metal fırtınayı okuyorum şuan.okumak güzeldir.hele fırsat varsa
saygılar
siyasi ve felsefe kitaplar okurum
Konu ayran tarafından (17-08-2007 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.
birşey daha söyleyeyim. kitabı bilgisayardan okumak hiçde zevkli değil. yada bana öyle geliyor. kağıda döküp okumak daha güzel. Hele hele kütüphaneye gidip eski bir tarihi hatıratı alıp onun o küf kokulu yapraklarını koklaya koklaya okumak yokmu! insanın ömrüne ömür katıyor diyebilirim. (yada bana öyle geliyor)yıllar önce sahaflardan 1950-60 lı yıllarda yayın yapan tarih içerikli hayat dergilerini bulmuştum. hepsini satın aldım. 20-25 adet civarında.Hani pul koleksiyoncuları olurya, eski pullarına çok değer verir onu gözü gibi saklar. bende o eskimiş küf kokmuş dergileri kütüphanemin en güzel ve en güvenli yerine koydum. arasıra rafın kapağını açıp o kokuyu içime çekiyorum. bazen hanıma diyorum "gel sende biraz tarih kokla" diye ama bana "o küf kokuyor tarif değil" diyor.
ben ouamıyorum bir kitaba başlasam dahi 30-40 sayfa sonra sıkılıyorum ve bırakıyorum.
vaktim olmadığı için okuyamıyorum
okuyorum ama şu anda ancak açık öğretim kitaplarını okuyorum çünki şu sıralar en çok işime yarayacak kitaplar![]()
ben hiç okumuyrum kitap. kitap okumaya çalıştığımda uykum geliyo![]()
ben önceden çok okuyrdum ama epeydir okumuyorum fakat netten ve haber kaynaklarından da uzak duramam bilgi toplamak bakımından
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri