Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kitap Okuyormusunuz?

Katılımcı sayısı
335. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Okuyorum

149 44.48%
  • Hayır Okumuyorum

186 55.52%
54 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kitap Okuyormusunuz?

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş ben seni kasderek bu yazıyı yazmadım ki. Sen niye üstüne alındın ki? Ben Türk milletinin genel geçer itirazını dile getirdim. Kime sorsanız vakti yoktur. Ama Tv lerdeki geyik programlarını izlemeye vakti oluyor.Ben birazda kitap okumaya azda olsa zaman ayırsa bu kadar cahil bir toplum olmazdık. Örneğin bir turistin deniz kenarında kitap okuyan bir bay ve bayana arkalarından şahit olduğum şu sözler galiba derdimi anlatır. " Salak bu adamlar, denize yüzmeye mi geldiniz yoks kitap okumaya mı geldiniz" sözleri ne demek istediğimi açıklamaya yeter. Bende kitap okumayanları forum kardeşlerimizin takdirine bırakıyorum.
    Saygılar.
    Güzel arkadaşım gerçekten vakti olmayan insanlarda vardır.İnsanlar ekmek derdine düşmüş Üç beş kuruş için sabahın köründe kalkıp gecenin bir yarısında yorgun argın evine giden ve kursağından bir lokma geçmeden çalışan birçok insanımız var. Bu insanlar kitap okuyamıyor diye ne yapacağız şimdi.Bu insanlara cahil mi diyececiğiz ,kitap okuyunca cahillikten mi kurtaracağız yoksa karınlarını mı doyuracağız.Sonra sizin gibi kaç kişi tatil yapabiliyor ki.
    Saygılarımla,
    Konu ozay_74 tarafından (18-08-2007 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri