Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: National Geo. Nasıl?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb National geographic

Alıntı Duke Nukem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar herkese merhaba. Foruma yeni üye oldum ve ilk sorumu sormadan tüm üyelere ve emektar yöneticilere hoşbulduk demek istiyorum.

Forumda uzun bir araştırma yaptım ancak bulamadım. İnşaallah gözümden kaçmamıştır. National Geo nasıl izleyeceğim. Bir kaç *** buldum ancak benim uydum hotbird 13 ve bende bulunan national' lar viaccess ve seca şifrelemeler yapıyorlar. Oysa forumda hep biss için şifre var. Arkadaşlar ben bu kanalın hastalarındanım ve uzun zamandır seyredemiyorum. Gerçekten çok özledim. Şu günlerde bu kanal için şifre var mı ? Nasıl olacak bu iş? Saygılar.

merhaba arkadaşım national geo.. tv şuanda hotbird uydusundan izlenmiyor ama çanak antenini 15 derece batıya çevirip telstar12 uydusundan izleyebilirsin tabiki izlemen için cihazında CW yazılımı yuklü olması lazım telstar12 uydusunda DMC paketi açık izleyebilirsin işine yarar umarım frekanslar:

11124 H
    MPEG-2
    18386 3/4 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cryptoworks
    11150 H
    MPEG-2
    18386 3/4 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cryptoworks-R- Carpetright Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1011 Eng101-R- Macro FM Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1012 Eng102-R- PC World Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1013 Eng103-R- ASDA FM Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1014 Eng104-R- ASDA FM Scotland Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1015 Eng105
    11150 V
    MPEG-2
    19275 3/4 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cryptoworks-R- Frequence Jazz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    8007 Fre8005

frekanslar alıntıdır...

DMC ***:
    ident:0D 04 04

01:0000000000000000
    11:759734DD42CFC824

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@kemal1

Arkadaşım çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgi vermişsin ancak maalesef şu an için çanağımın yönüyle oynayamam. Çünkü merkezi sistem ancak bir kaç ay içinde sisteme 2 çanak daha bağlamayı düşünüyoruz, sanırım o zamana kadar hotbird de nat. geo. çözülmezse mational sevdamız 2 ay daha bekleyecek demektir. İlgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim sağolun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar 19.2 astra uydusunda da D+ keyleriyle N.G açık.
    10876 V 22000 5/6

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler civannuri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hispastın ve astranın benim 105lik çanağımla izlenmesi mükün olmadığı için benim durum vahim doğu anadoluda çanak çapının büyük olması gerkiyor herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hepinize merhaba benim sorunum polsatlar bellibirsüre seytettiktensonra donma yapıp şifreli yazıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım aynı sorun bendede var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw kusura bakma kardeş...bende erken bunama belirtiler başlaDI.....tabiiki polsatta nat.geo. yok.polsatta discovery ve zone reality var...karıştırdım valla....şu an için nat.geo. yayınları sadece hispasat uydusunda açık...hotbird uydusunda nat.geo. bulamazsın...çünkü seca keyleri public değil şu an için....tekrar kusura bakma....
    bende geldi zannettim bunama belirtileri galiba:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar eutelsatw2 deki national gegraphic (almanca) biss *** ile izlenmekte.türkçe olanı izlenemiyor sadece ses var

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri