Alıntı Duke Nukem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Arkadaşlar herkese merhaba. Foruma yeni üye oldum ve ilk sorumu sormadan tüm üyelere ve emektar yöneticilere hoşbulduk demek istiyorum.

Forumda uzun bir araştırma yaptım ancak bulamadım. İnşaallah gözümden kaçmamıştır. National Geo nasıl izleyeceğim. Bir kaç *** buldum ancak benim uydum hotbird 13 ve bende bulunan national' lar viaccess ve seca şifrelemeler yapıyorlar. Oysa forumda hep biss için şifre var. Arkadaşlar ben bu kanalın hastalarındanım ve uzun zamandır seyredemiyorum. Gerçekten çok özledim. Şu günlerde bu kanal için şifre var mı ? Nasıl olacak bu iş? Saygılar.

merhaba arkadaşım national geo.. tv şuanda hotbird uydusundan izlenmiyor ama çanak antenini 15 derece batıya çevirip telstar12 uydusundan izleyebilirsin tabiki izlemen için cihazında CW yazılımı yuklü olması lazım telstar12 uydusunda DMC paketi açık izleyebilirsin işine yarar umarım frekanslar:

11124 H
MPEG-2
18386 3/4 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cryptoworks
11150 H
MPEG-2
18386 3/4 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cryptoworks-R- Carpetright Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1011 Eng101-R- Macro FM Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1012 Eng102-R- PC World Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1013 Eng103-R- ASDA FM Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1014 Eng104-R- ASDA FM Scotland Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1015 Eng105
11150 V
MPEG-2
19275 3/4 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cryptoworks-R- Frequence Jazz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
8007 Fre8005

frekanslar alıntıdır...

DMC ***:
ident:0D 04 04

01:0000000000000000
11:759734DD42CFC824