Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: çocuðunuzdan þöyle bir mektup gelse ??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart çocuðunuzdan þöyle bir mektup gelse ??

Adam oðlunun odasýnýn önünden geçerken hayretle bakakaldý.
    Yatak güzelce toplanmýþtý ve odasý hiç olmadýðý kadar derli toplu görünüyordu.Sonra adam yastýðýn üzerine býrakýlmýþ bir mektup zarfý farketti. Üzerinde -Babama- yazýyordu. Aklýndan geçen bin bir kötü düþünceyle mektup zarfýný açtý ve titreyen elleriyle mektubu okudu;

- Sevgili baba; sana bu satýrlarý derin bir piþmanlýk ve üzüntü içinde yazýyorum. Kýz arkadaþýmla kaçmak zorundaydým çünkü seni ve annemi yaþanacak rezaletten uzak tutmak istedim. gerçek tutku ve aþký ben jale ile buldum ve o öyle tatl ki anlatamam...
    bunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktýðý küpeleri,derisine iþlettiði dövmeleri, kendine has o çýlgýn giyim tarzýný asla ama asla onaylamayacakýnýz ve tabi benden çok büyük olmasýda sizin için bir sorundu.
    fakat benim için bunlar deðildi, gerçek tutku ve gerçek aþk... Baba jale hamile!
    jalenin dediðine göre çok mutlu olacaðýz. ormanda kendine ait bir karavaný ve tüm kýþ yetecek kadarda yakacaðý var. bir sürü çocuða sahip olma düþüncesi rüyalarýmýzý süslüyor.

Jale benim gözlerimi esrar gerçeðine açtý ve artýk biliyorum ki esrar kimseye zarar
    vermez. esrar yetiþtirecek ve insanlara pazarlayacaðýz ve yine bu sayede
    ihtiyacýmýz olan kokain ve ekstaziye ulaþacaðýz.

artýk tam anlamýyla bilime yalvarýyoruz dualar ediyoruz bu aýds'in çaresi
    bulunsun ve jale saðlýðýna kavuþsun diye.....o kesinlikle iyileþmeyi
    hakediyor.
    Endiþelenmeyi býrak baba ben 15 yaþýndayým ve kendi baþýmýn çaresine bakabilirim. eminim bir gün geri döneceðiz ve sen kendi torunlarýný tanýyacak, seveceksin

oðlun cihan
    not: Baba yazdýðým mektubun tek kelimesi bile doðru deðil. ben mehmet'lerdeyim. sadece sana; masamýn üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü þeylerin olduðunu hatýrlatmak istedim.

alýntýdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hehehee adam zaten þoka girmiþ karnenin hepsi zayýf olsa da ses edecek hali kalmamýþ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri