Teşekkur: 0
konu üzerine arkadaşlar fikirlerini belirtmek istedikleri icin konuyu tekrar acıyorum arkadaşlar yanlız kırıcı olmadan yourumlarımızı yapalım saygılar
LÜTFEN KONUYU TAMAMEN SİLERMİSİNİZ... Sayın yönetici arkadaşlar gerek yok hatalı bir söylem olmuş bu durumda içimizde parçalanma olacak bu kaçınılmaz. Dinimiz hakkında kimse görüş bildirmesin hiç birimiz fetva mertebe sinde değiliz hatta günaha bile girebileceğimiz durumlar olabilir. Sahip olduğumuz mukaddes dinimizde yoruma gerek yok farzlar var sünnetler var uymak durumundayız ELHAMDÜRİLLAH MÜSLÜMANIZ diyorsak. Lütfen.
bulletfromhell konuyu ammada saptırdın ama nerden başladın nerelere geldin ben sapına kadar kemalist ve solcu bir insanım ama bu yahudi ve amerikancı basına zamanından önce haddini bildirmek gerekir bildirmezsen senin ülkende sana kölelik yaptırırlar bilmiş ol bu tip olaylarıda hafife alma hatırlatırım tepkilere sonuna kadar destek veriyorum o zaman o senaryo yazarı kişiliksizler daha dikkatli olur ve bizde huzurlu oluruz
bence bunların yaptıgı psikolojik baskı Dinimizce kutsal isimlerle alay ederek toplumun dinine baglılıgını azaltmak herşeyle dalga gecen şuursuz bir toplum olusturmak istiyorlar herşeye gülen koyun gibi güdülen bir toplum olmamızı istiyorlar helal olsun basanlara
Böyle bir terbiyesizliğe müsamede veren rütüke binler ayıp utanasınlar diyecem ama utanma olmazki bu insanlarda bir rahmetli kemal sunalın filmlerin ses kesintisini yaparlar . ama kanallarda hergün kumar ve saygısız aile filmleri daha aile terbiyesi görmemiş mankenlere kalmış toplumumuz ALLAH bunları ıslah etsin
bütün mesajlarımı editledim vesselam......
Konu DEJAVU®42 tarafından (18-08-2007 Saat 03:16 ) değiştirilmiştir.
peki gazetenin biri hugo oyunu dağıtmıştı çocuklarımıza. ve o oyunda türkiye haritası 2'ye ayrılmış o zaman neden kimseden çıt çıkmadı.işte o zaman sesimizi yükseltseydik şimdi o köpeğin adınıda öyle koyamazlardı.unutmayın bu vatan olmassa ne din kalır, ne de iman. neyse görülüyor ki halkımız uykuyu çok seviyor.iyi geceler.
konu editlenmemiş ama böyle bir haberide görmemezlikden gelinmez bu saygısızlığın rütük tarafında büyük bir cezası olmalıdır . verilmezse böyle bir saygısızlığa karşı ozaman kimse islam devleti olduğunu ima etmesin
saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri