Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kanal D'yi Seyirciler Bastı....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Kanal D'yi Seyirciler Bastı....

Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri, bir grubun tepksini çekti. Grup binayı bastı !

Kanal D'de yayınlanan gençlik dizisi Kavak Yelleri, bir grup seyircinin tepksini çekti.

Dizideki köpeğin adının "Hüseyin" olmasından rahatsızlık duyan bir grup vatandaş, Kanal D'nin de içinde bulunduğu Doğan Medya Center binasını bastı. Hüseyin ismi bilindiği üzere bazı mezhep ve kesimler için dini bir önem taşıyor.

Binaya gelen 200 kişilik bir gruba emniyet güçleri müdahale etti.
    Konu DEJAVU®42 tarafından (18-08-2007 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hüseyin peygamberimizin torunun ismi olduğu için bu kadar tepki verilmesi doğal onlarda köpeğe verecek başka isim düşünselermiş neden insan ismi verme gereği duydular anlamak zor??

bence bu olay özellikle yapılıyo mesela avrupa yakasındaki isimlerde çoğunlukla ve özellikle seçilmiş isimler o dizideki isimlerin çoğu da ALLAH ın isimlerinden seçilmiş tabi bunlar hoş olarak karşılanmıyor o kadar isim varken özellikle insanların hassas olduğu isimlerle uğraşmamaları lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne diyeyim yuh be yuh,ne denir bu insanlara bilemiyorum ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne diyeyim yuh be yuh,ne denir bu insanlara bilemiyorum ki
    Konu bulletfromhell tarafından (18-08-2007 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım hüseyin bazı mezepler icin kutsaldır sen kendi oldgun yerden konuşuyorsun ve haklı oldugunu sanıyorsun senin icin d smart icin basınca sorun yok ozman o insanlarda su ülkenin durumuna bak d smart icin kanal basıyorlar alma kardeşim ne kanal basıyorsun derler herkesin kutsalları vardır herkesin kutsal gördügü senboller isimler vardır benim kutsal olarak gördügüm bişeyi düşük göstermek isterlerse bende basarım bazı şeylere saygı gösterilmeli bu ülkenin sorunu sadece d smart degil ankara susluktan kırılıyor hüriyet gaztesinde muhalif oldugu icin gazteden yazarlar atılıyor gel gerisini sen düşün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım hüseyin bazı mezepler icin kutsaldır sen kendi oldgun yerden konuşuyorsun ve haklı oldugunu sanıyorsun senin icin d smart icin basınca sorun yok ozman o insanlarda su ülkenin durumuna bak d smart icin kanal basıyorlar alma kardeşim ne kanal basıyorsun derler herkesin kutsalları vardır herkesin kutsal gördügü senboller isimler vardır benim kutsal olarak gördügüm bişeyi düşük göstermek isterlerse bende basarım bazı şeylere saygı gösterilmeli bu ülkenin sorunu sadece d smart degil ankara susluktan kırılıyor hüriyet gaztesinde muhalif oldugu icin gazteden yazarlar atılıyor gel gerisini sen düşün
    ****...
    Konu bulletfromhell tarafından (18-08-2007 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım tabii afferim bana bu ülkenin degerleri örf adat gelenek görenekleri vardır ve işte böyle bize kutsal degerli olanı birileri cıkar önce köpege isim olarak verir sonra ne olacak canımlar başlar veriversin ne olmuş yani demi ülkede daha onemli şeyler varya mesala d smart halkı kandırıyor ya diger degerlerin ne onemi var d smart icin tepki gösteren sen degerli arkadaşım senin degerlerini yozlaştırmaya böylece senin kimligini silmeye calışanlara tepkin bu mu sen eger bu diyorsan ben başka yazmam ne olacak canım yapıversinler ediversinler oluversinlerle işte bu ülkenin degerleri ayaklar altına alınıyor ve halk bunlar yerine d smart digi türk kavgasıyla uyutuluyor asıl sana aferim kardeş senden de bu yozlaştırmaya tebki beklerdim d smart icin basarım demeni degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım tabii afferim bana bu ülkenin degerleri örf adat gelenek görenekleri vardır ve işte böyle bize kutsal degerli olanı birileri cıkar önce köpege isim olarak verir sonra ne olacak canımlar başlar veriversin ne olmuş yani demi ülkede daha onemli şeyler varya mesala d smart halkı kandırıyor ya diger degerlerin ne onemi var d smart icin tepki gösteren sen degerli arkadaşım senin degerlerini yozlaştırmaya böylece senin kimligini silmeye calışanlara tepkin bu mu sen eger bu diyorsan ben başka yazmam ne olacak canım yapıversinler ediversinler oluversinlerle işte bu ülkenin degerleri ayaklar altına alınıyor ve halk bunlar yerine d smart digi türk kavgasıyla uyutuluyor asıl sana aferim kardeş senden de bu yozlaştırmaya tebki beklerdim d smart icin basarım demeni degil
    ******...
    Konu bulletfromhell tarafından (18-08-2007 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: gereksiz bi tartışmaydı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım kimse kimsenin inancına karışmaz bende ama kimse kimsenin inancına aşalama hakkınada sahip degildir senin neye inandıgını ben burdan gördüm onun icin bende senle tartışmam inancın yerine d smart icin kanal basarım diyen bir arkadaşla zaten bunları konuşmanında bir anlamı yok sen dsmart icin digi türk icin kanal bas bu ülkede herkes inancını degerlerini göz ardı etmeyecek o kanal basıp tepkilerini gösteren arkadaşlarıda canı gönülden kutluyorum en azından senin gibi d smart icin eylem yapmamışlar kanal basmamışlar ayrıca hadi iyi akşamlar... gibi bir ifade kulanmayacam sanada ii geceler konu uzadıgı icin kapatıyorum saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım kimse kimsenin inancına karışmaz bende ama kimse kimsenin inancına aşalama hakkınada sahip degildir senin neye inandıgını ben burdan gördüm onun icin bende senle tartışmam inancın yerine d smart icin kanal basarım diyen bir arkadaşla zaten bunları konuşmanında bir anlamı yok sen dsmart icin digi türk icin kanal bas bu ülkede herkes inancını degerlerini göz ardı etmeyecek o kanal basıp tepkilerini gösteren arkadaşlarıda canı gönülden kutluyorum en azından senin gibi d smart icin eylem yapmamışlar kanal basmamışlar ayrıca hadi iyi akşamlar... gibi bir ifade kulanmayacam sanada ii geceler konu uzadıgı icin kapatıyorum saygılar
    Konu bulletfromhell tarafından (18-08-2007 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarımı sildiğime göre bu yazıyada gerek kalmadı

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri