REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kanal D'yi Seyirciler Bastı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LÜTFEN KONUYU TAMAMEN SİLERMİSİNİZ... Sayın yönetici arkadaşlar gerek yok hatalı bir söylem olmuş bu durumda içimizde parçalanma olacak bu kaçınılmaz. Dinimiz hakkında kimse görüş bildirmesin hiç birimiz fetva mertebe sinde değiliz hatta günaha bile girebileceğimiz durumlar olabilir. Sahip olduğumuz mukaddes dinimizde yoruma gerek yok farzlar var sünnetler var uymak durumundayız ELHAMDÜRİLLAH MÜSLÜMANIZ diyorsak. Lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell konuyu ammada saptırdın ama nerden başladın nerelere geldin ben sapına kadar kemalist ve solcu bir insanım ama bu yahudi ve amerikancı basına zamanından önce haddini bildirmek gerekir bildirmezsen senin ülkende sana kölelik yaptırırlar bilmiş ol bu tip olaylarıda hafife alma hatırlatırım tepkilere sonuna kadar destek veriyorum o zaman o senaryo yazarı kişiliksizler daha dikkatli olur ve bizde huzurlu oluruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle bir terbiyesizliğe müsamede veren rütüke binler ayıp utanasınlar diyecem ama utanma olmazki bu insanlarda bir rahmetli kemal sunalın filmlerin ses kesintisini yaparlar . ama kanallarda hergün kumar ve saygısız aile filmleri daha aile terbiyesi görmemiş mankenlere kalmış toplumumuz ALLAH bunları ıslah etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım kimse kimsenin inancına karışmaz bende ama kimse kimsenin inancına aşalama hakkınada sahip degildir senin neye inandıgını ben burdan gördüm onun icin bende senle tartışmam inancın yerine d smart icin kanal basarım diyen bir arkadaşla zaten bunları konuşmanında bir anlamı yok sen dsmart icin digi türk icin kanal bas bu ülkede herkes inancını degerlerini göz ardı etmeyecek o kanal basıp tepkilerini gösteren arkadaşlarıda canı gönülden kutluyorum en azından senin gibi d smart icin eylem yapmamışlar kanal basmamışlar ayrıca hadi iyi akşamlar... gibi bir ifade kulanmayacam sanada ii geceler konu uzadıgı icin kapatıyorum saygılar
    Konu bulletfromhell tarafından (18-08-2007 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarımı sildiğime göre bu yazıyada gerek kalmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün mesajlarımı editledim vesselam......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki gazetenin biri hugo oyunu dağıtmıştı çocuklarımıza. ve o oyunda türkiye haritası 2'ye ayrılmış o zaman neden kimseden çıt çıkmadı.işte o zaman sesimizi yükseltseydik şimdi o köpeğin adınıda öyle koyamazlardı.unutmayın bu vatan olmassa ne din kalır, ne de iman. neyse görülüyor ki halkımız uykuyu çok seviyor.iyi geceler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım kimse kimsenin inancına karışmaz bende ama kimse kimsenin inancına aşalama hakkınada sahip degildir senin neye inandıgını ben burdan gördüm onun icin bende senle tartışmam inancın yerine d smart icin kanal basarım diyen bir arkadaşla zaten bunları konuşmanında bir anlamı yok sen dsmart icin digi türk icin kanal bas bu ülkede herkes inancını degerlerini göz ardı etmeyecek o kanal basıp tepkilerini gösteren arkadaşlarıda canı gönülden kutluyorum en azından senin gibi d smart icin eylem yapmamışlar kanal basmamışlar ayrıca hadi iyi akşamlar... gibi bir ifade kulanmayacam sanada ii geceler konu uzadıgı icin kapatıyorum saygılar
    sana cani gönülden katılıyor va tüm kalbimle söyleminin altına imzamı atıyorum
    ülke medya patronlarının eline geçmiş çok düşündürücü:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bütün mesajlarımı editledim vesselam......

Haber tekrar verildi haberin icerini silmeyiniz lütfen forumdaki arkadaşlar görüşlerini yazsın diye konuyu actık haber icerini görüp yorum yapmaları daha dogru olur saygılar
    Konu DEJAVU®42 tarafından (18-08-2007 Saat 02:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu editlenmemiş ama böyle bir haberide görmemezlikden gelinmez bu saygısızlığın rütük tarafında büyük bir cezası olmalıdır . verilmezse böyle bir saygısızlığa karşı ozaman kimse islam devleti olduğunu ima etmesin

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu editlenmişti dostum ben konuyu tekrar bulup koydum konuyu veren arkadaş kendi mesajları yanında konun iceriginide editlemiş bundan sonra umarım yapmaz herkes konuyu görüsün diye konuyu tekrar bulup ben düzenledim saygılar

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri