Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Orman Yangınları! Lütfen daha dikkatli olalım...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Söylediklerine aynen katılıyorum, vede eklemek istiyorum farkındamısın artık bu güzel vatanımızda Türk'üz diyenlerin sesi alçalmaya başladı burda tenzih ettiklerim zaten kendilerini bilen insanlar. Arkadaş öyle bir duruma sokulduk ki her şehrimizde hemşeri dernekleri açıldı. Bu derneklere insanlar kitleler halinde üye oluyor. Ya! Benim Türkiye'mde niye avantaj yada statüm artsın diye dernekler kuruluyor? Efendim demek ki bu dernekler devam eden hayatta birer avantaj, artı değer kaleleri oluyor. Yok hayır bazı aklı evvel arkadaşlarımız şöyle diyebilir; "kendi yörelerimizin örf ve ananelerini yaşatmak amacımız" ama kazın ayağı maalesef öyle değil, bunu kendileride biliyor. Bizim diğer ülkelerde yaşayan gurbetçilerimiz yapıyordu eyvallah ama bizde kendi ülkemizde artık yabancılaşma senaryoları içersinde piyon olarak birazda farkında olmayarak yer aldık ve çabalıyoruz. Amacımız farkında olmadan kendi topraklarımızda birbirimize yabancılaşmak. Evet evet asıl amaç bu! Bizde o amacın birer askeriyiz, farkındamıyız! Bilmem sen, ben, o topla üç beş kişi yeter artık bizde savaşalım. Nasıl savaş işte böyle tartışarak, konuşarak nasıl hareket edeceğimizi anlaşarak. Selametle kalın. ( Ama aklımızda başımızda olsun )
    Konu bulletfromhell tarafından (18-08-2007 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: bu mesajıda siliyorum...inşallah herkes rahatlamıştır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Hayir

Ya yapma ne diyosun lütfen. Sahip olduğumuz en mukaddes şeyler bu kadar ucuz değil.Tabiki kırılgan olacaz. Sen konunun başka boyutundasın. Sahip olduğumuz en ufak şeylerin bile peşinde koşacaz derken. Her neyse bu konuda yorum yapmayalım hele konu Dinimiz se LÜTFEN...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Farkına varalım amerika bile ırakta çuvalladı işi mezhep kavgasına döktü. Kardeşi kardeşe kırdırmaya başladı. Aynı senaryolar bunlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri