Söylediklerine aynen katýlýyorum, vede eklemek istiyorum farkýndamýsýn artýk bu güzel vatanýmýzda Türk'üz diyenlerin sesi alçalmaya baþladý burda tenzih ettiklerim zaten kendilerini bilen insanlar. Arkadaþ öyle bir duruma sokulduk ki her þehrimizde hemþeri dernekleri açýldý. Bu derneklere insanlar kitleler halinde üye oluyor. Ya! Benim Türkiye'mde niye avantaj yada statüm artsýn diye dernekler kuruluyor? Efendim demek ki bu dernekler devam eden hayatta birer avantaj, artý deðer kaleleri oluyor. Yok hayýr bazý aklý evvel arkadaþlarýmýz þöyle diyebilir; "kendi yörelerimizin örf ve ananelerini yaþatmak amacýmýz" ama kazýn ayaðý maalesef öyle deðil, bunu kendileride biliyor. Bizim diðer ülkelerde yaþayan gurbetçilerimiz yapýyordu eyvallah ama bizde kendi ülkemizde artýk yabancýlaþma senaryolarý içersinde piyon olarak birazda farkýnda olmayarak yer aldýk ve çabalýyoruz. Amacýmýz farkýnda olmadan kendi topraklarýmýzda birbirimize yabancýlaþmak. Evet evet asýl amaç bu! Bizde o amacýn birer askeriyiz, farkýndamýyýz! Bilmem sen, ben, o topla üç beþ kiþi yeter artýk bizde savaþalým. Nasýl savaþ iþte böyle tartýþarak, konuþarak nasýl hareket edeceðimizi anlaþarak. Selametle kalýn. ( Ama aklýmýzda baþýmýzda olsun )
Yer imleri