Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Orman Yangýnlarý! Lütfen daha dikkatli olalým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Orman Yangýnlarý! Lütfen daha dikkatli olalým...

Bu fotaðraflarý Bursa'nýn hemen çýkýþýnda Kurtul Köyü göletinde balýk avlarken çektim. Uludaðýn eteklerinde yer alan bir köyde çýkan yangýna su yetiþtirip söndürmek isteyen Bursa Orman Ýþletmesine ait Rusya dan kiralanan yangýn söndürme helikopterinin görüntüleridir. Söndürmek çok zor hele yetiþtirip o aðaçalrýmýza bir baþka deyiþle o ciðerlerimize sahip olmak çok zor lütfen çevremizdekileri uyaralým bu geçirdiðimiz sýcak günler daha tehlikeli, bu günlerden ders alýp hele aðaç dikersek iþte o zaman tam süper olacak...
    Konu dragutcim tarafýndan (18-08-2007 Saat 00:07 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs

Alýntý dragutcim Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu fotaðraflarý Bursa'nýn hemen çýkýþýnda Kurtul Köyü göletinde balýk avlarken çektim. Uludaðýn eteklerinde yer alan bir köyde çýkan yangýna su yetiþtirip söndürmek isteyen Bursa Orman Ýþletmesine ait Rusya dan kiralanan yangýn söndürme helikopterinin görüntüleridir. Söndürmek çok zor hele yetiþtirip o aðaçalrýmýza bir baþka deyiþle o ciðerlerimize sahip olmak çok zor lütfen çevremizdekileri uyaralým bu geçirdiðimiz sýcak günler daha tehlikeli, bu günlerden ders alýp hele aðaç dikersek iþte o zaman tam süper olacak...
    kardeþ söylediklerin çok hoþ çok güzel...ancak maalesef iþler öyle deðil...izmirdeki büyük yangýnda kuvvetle muhtemel terör örgütü elemaný Çiçekli köy ve Yaka köy muhtarlarýný telefonla arayýp 'söndürün bakalým...yine yakacaðýz' demiþ....bugün o bölgede yine yangýn çýktý....ve maalesefki kaný bozuk terörist dalga geçer gibi telefon açýyor resmen posta koyuyor,bizim yöneticilerimizde acziyetlerini örtmek için suçu piknik yapan garibanlarýn üzerine atýyor...neymiþ efendim...sönmemiþ mangal ateþiymiþ...hadi ordan sizde...ülen üstte yazdýðým þeyi bütün izmir biliyo,bizim anlý þanlý 'büyük' tv ve gazetelerimiz 'sabotaj þüphesi' diyip iþin üstünü örtmeye çalýþýyorlar....çünkü hükümet ve diðer yöneticiler öyle emrediyor...12-13 sene kadar önce de bi 'trafik Canavarý' furyasý vardý ya....yollarýn yetersizliðini ve planlama,uygulama,yapým,iþletim ve ýþýklandýrma sistemlerindeki dev hatalarýný örtbas etmek için bu iþi pompaladýlar...neymiþ efendim...adam direksiyon baþýnda canavara dönüþüyomuþ...hadi ordan...sen önce yollarýný düzelt bakalým,karayollarýný rehabilite et,milletin yepyeni arabalarý berbat yollarda haþat olmasýn,ondan sonra canavar avýna çýk...ülen bizim yöneticilerimiz hayalet avcýlarý filmindeki hayalet avcýlarýndan daha komik,salak ve sakil görünüyorlar benim gözüme....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Söylediklerine aynen katýlýyorum, vede eklemek istiyorum farkýndamýsýn artýk bu güzel vatanýmýzda Türk'üz diyenlerin sesi alçalmaya baþladý burda tenzih ettiklerim zaten kendilerini bilen insanlar. Arkadaþ öyle bir duruma sokulduk ki her þehrimizde hemþeri dernekleri açýldý. Bu derneklere insanlar kitleler halinde üye oluyor. Ya! Benim Türkiye'mde niye avantaj yada statüm artsýn diye dernekler kuruluyor? Efendim demek ki bu dernekler devam eden hayatta birer avantaj, artý deðer kaleleri oluyor. Yok hayýr bazý aklý evvel arkadaþlarýmýz þöyle diyebilir; "kendi yörelerimizin örf ve ananelerini yaþatmak amacýmýz" ama kazýn ayaðý maalesef öyle deðil, bunu kendileride biliyor. Bizim diðer ülkelerde yaþayan gurbetçilerimiz yapýyordu eyvallah ama bizde kendi ülkemizde artýk yabancýlaþma senaryolarý içersinde piyon olarak birazda farkýnda olmayarak yer aldýk ve çabalýyoruz. Amacýmýz farkýnda olmadan kendi topraklarýmýzda birbirimize yabancýlaþmak. Evet evet asýl amaç bu! Bizde o amacýn birer askeriyiz, farkýndamýyýz! Bilmem sen, ben, o topla üç beþ kiþi yeter artýk bizde savaþalým. Nasýl savaþ iþte böyle tartýþarak, konuþarak nasýl hareket edeceðimizi anlaþarak. Selametle kalýn. ( Ama aklýmýzda baþýmýzda olsun )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý dragutcim Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Söylediklerine aynen katýlýyorum, vede eklemek istiyorum farkýndamýsýn artýk bu güzel vatanýmýzda Türk'üz diyenlerin sesi alçalmaya baþladý burda tenzih ettiklerim zaten kendilerini bilen insanlar. Arkadaþ öyle bir duruma sokulduk ki her þehrimizde hemþeri dernekleri açýldý. Bu derneklere insanlar kitleler halinde üye oluyor. Ya! Benim Türkiye'mde niye avantaj yada statüm artsýn diye dernekler kuruluyor? Efendim demek ki bu dernekler devam eden hayatta birer avantaj, artý deðer kaleleri oluyor. Yok hayýr bazý aklý evvel arkadaþlarýmýz þöyle diyebilir; "kendi yörelerimizin örf ve ananelerini yaþatmak amacýmýz" ama kazýn ayaðý maalesef öyle deðil, bunu kendileride biliyor. Bizim diðer ülkelerde yaþayan gurbetçilerimiz yapýyordu eyvallah ama bizde kendi ülkemizde artýk yabancýlaþma senaryolarý içersinde piyon olarak birazda farkýnda olmayarak yer aldýk ve çabalýyoruz. Amacýmýz farkýnda olmadan kendi topraklarýmýzda birbirimize yabancýlaþmak. Evet evet asýl amaç bu! Bizde o amacýn birer askeriyiz, farkýndamýyýz! Bilmem sen, ben, o topla üç beþ kiþi yeter artýk bizde savaþalým. Nasýl savaþ iþte böyle tartýþarak, konuþarak nasýl hareket edeceðimizi anlaþarak. Selametle kalýn. ( Ama aklýmýzda baþýmýzda olsun )
    Konu bulletfromhell tarafýndan (18-08-2007 Saat 01:46 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: bu mesajýda siliyorum...inþallah herkes rahatlamýþtýr....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Hayir

Ya yapma ne diyosun lütfen. Sahip olduðumuz en mukaddes þeyler bu kadar ucuz deðil.Tabiki kýrýlgan olacaz. Sen konunun baþka boyutundasýn. Sahip olduðumuz en ufak þeylerin bile peþinde koþacaz derken. Her neyse bu konuda yorum yapmayalým hele konu Dinimiz se LÜTFEN...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Farkýna varalým amerika bile ýrakta çuvalladý iþi mezhep kavgasýna döktü. Kardeþi kardeþe kýrdýrmaya baþladý. Ayný senaryolar bunlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri