arkadaşlar az önce msnde bir mail geldi..sanırım virüslü fake mail. maili gönderen mail adresini ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )az önce googleya yazdığımda çıkan sonuçlarda o adresin gönderdiği maillerde trojan gömülümüş arkadaşlar.maili açmayacaktım ama msn nin gönderdiğini sanıp açtığımda artık çok geçşimdi msn yi açamıyorum çünkü pc virüslü olması muhtemel olduğundan msn şifresi karşı tarafa gidebilir.Arkadaşlar sizede bu mail adresinden mail gelirse sakın maili açmayın..pc yi virüs taraması yaptırdım kaspersky da yok çıkıyor,ad-awarede yok çıkıyor..xss açığını kullanan bir fake sanırım ..Arkadaşlar ne yapmalıyım? bu konuda bilgileriniz nelerdir..

Teşekkur:
şimdi msn yi açamıyorum çünkü pc virüslü olması muhtemel olduğundan msn şifresi karşı tarafa gidebilir.Arkadaşlar sizede bu mail adresinden mail gelirse sakın maili açmayın..pc yi virüs taraması yaptırdım kaspersky da yok çıkıyor,ad-awarede yok çıkıyor..xss açığını kullanan bir fake sanırım ..Arkadaşlar ne yapmalıyım? bu konuda bilgileriniz nelerdir..
Alıntı

Yer imleri