stream 186 emu yükledim fakat cogu kanalda donma yapiyor yazilimda hata mi var aceba yoksa benim uydudami var.
stream 186 emu yükledim fakat cogu kanalda donma yapiyor yazilimda hata mi var aceba yoksa benim uydudami var.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
yazılım öncesi reset sonrası reset ve hazır kanal listesi yükleyin şebeke arama aktif olmadığı için kanallarının tamamını taramaz birde kanal listesini yükledikten sonra her iki uyduyuda otamatik taratın sorun düzelecektir anten ayarınızda ve ya kablonuzda problem yoksa saygılar...
evet stream yazılımlı sunnyde oto arama yapmıyo yalnız kanal listesini nasıl alıp yuklucez onu bilmiyom bilen biri açılasa lütfen tşk sşlm
Stream kanal editörünü indir ve aç. Forumlarda kanal listeleri var onların birini aç ve editörle yükle. Daha sonra bir de kendin taratsan iyi olur.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri