Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Msn'de Virüs (Dikkat)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Msn'de Virüs (Dikkat)

Arkadaþlar bu gün msn'ime MEDUNA diye birinden 'bunlar benim son fotoðraflarým' diye 10 adet dosya gönderildi.Ýlk ikisini aldým virüs taramasýndan geçirdim kaspersky ciyak ciyak baðýrdý trojan diye.Dosyalarý açmadan sildim.Sonradan arkadaþlarla görüþtüðümde meðerse bu virüs hemen hemen çoðuna gitmiþ.Türkiyede hýzla yayýlýyormuþ..Bir'de sakýn kimseye gösterme gönderme diyor.Bilginiz olsun.
    Konu kucer06 tarafýndan (20-08-2007 Saat 02:26 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sagol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana bulastý arkadasým hehehe gonderen en yakýn arkadasýn olunca bualsýyor onanda birinden bulasmýs iþte hemen windowsun yedegine dondum neyse kurtuldum sonra kasper le 5 kere adavare ile de 5 kere tarattým suan sorun yok KÝMSE ALMASIN PC Sapýtýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

uyarýn için teþekkürler kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dna arkadaþým senden bana gönderim oldu resimler bende o ara maç seyrediyordum görmemiþtim sonra yazýný okudum virüs bulaþtý diye almadým açmadým ama 1 saat sonra makinam bilgisayar kendiliðinden kapandý açýlmýyor evdeki onunla ilgisi olacaðýný sanmýyorum ama neden olabilir anlamadým ceryan geliyo ama çalýþmýyor nerde sorun olabilir çözemedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ruzgarm Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Dna arkadaþým senden bana gönderim oldu resimler bende o ara maç seyrediyordum görmemiþtim sonra yazýný okudum virüs bulaþtý diye almadým açmadým ama 1 saat sonra makinam bilgisayar kendiliðinden kapandý açýlmýyor evdeki onunla ilgisi olacaðýný sanmýyorum ama neden olabilir anlamadým ceryan geliyo ama çalýþmýyor nerde sorun olabilir çözemedim
    O virusten degil ruzgarm cunku bana virus bulastýgý halde PC Acýlýyor du msn yi actýktan sonra sapýtýyor msn de online olan herkese ayn ý dosyayý atmaya calýsýyordu bende hemn gorev yoneticisine girip msn yi iptal edip kapatýyordum sonr aeski yedege dondum duzeldi o virusle alakalý olacagýný sanmýyorum kimse benden dosya almasýn diye uyarý yaptým zaten msn yide arada ondan actým

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

uyarý bilgilendirdigin için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uyarýn için teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý @DnA Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    O virusten degil ruzgarm cunku bana virus bulastýgý halde PC Acýlýyor du msn yi actýktan sonra sapýtýyor msn de online olan herkese ayn ý dosyayý atmaya calýsýyordu bende hemn gorev yoneticisine girip msn yi iptal edip kapatýyordum sonr aeski yedege dondum duzeldi o virusle alakalý olacagýný sanmýyorum kimse benden dosya almasýn diye uyarý yaptým zaten msn yide arada ondan actým
    senden deðil biliyorum kardeþ sorun elektirik bölümünden galiba fikri olan yazarsa sevinirim nerede sorunu araþtýrayým diye elektirik var ama açýlmýyor makina

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yanlýmýyorsam bana gelen virusun adý buydu
    crypt.xpack.gen

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri