Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Msn'de Virüs (Dikkat)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Msn'de Virüs (Dikkat)

Arkadaşlar bu gün msn'ime MEDUNA diye birinden 'bunlar benim son fotoğraflarım' diye 10 adet dosya gönderildi.İlk ikisini aldım virüs taramasından geçirdim kaspersky ciyak ciyak bağırdı trojan diye.Dosyaları açmadan sildim.Sonradan arkadaşlarla görüştüğümde meğerse bu virüs hemen hemen çoğuna gitmiş.Türkiyede hızla yayılıyormuş..Bir'de sakın kimseye gösterme gönderme diyor.Bilginiz olsun.
    Konu kucer06 tarafından (20-08-2007 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana bulastı arkadasım hehehe gonderen en yakın arkadasın olunca bualsıyor onanda birinden bulasmıs işte hemen windowsun yedegine dondum neyse kurtuldum sonra kasper le 5 kere adavare ile de 5 kere tarattım suan sorun yok KİMSE ALMASIN PC Sapıtıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarın için teşekkürler kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dna arkadaşım senden bana gönderim oldu resimler bende o ara maç seyrediyordum görmemiştim sonra yazını okudum virüs bulaştı diye almadım açmadım ama 1 saat sonra makinam bilgisayar kendiliğinden kapandı açılmıyor evdeki onunla ilgisi olacağını sanmıyorum ama neden olabilir anlamadım ceryan geliyo ama çalışmıyor nerde sorun olabilir çözemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dna arkadaşım senden bana gönderim oldu resimler bende o ara maç seyrediyordum görmemiştim sonra yazını okudum virüs bulaştı diye almadım açmadım ama 1 saat sonra makinam bilgisayar kendiliğinden kapandı açılmıyor evdeki onunla ilgisi olacağını sanmıyorum ama neden olabilir anlamadım ceryan geliyo ama çalışmıyor nerde sorun olabilir çözemedim
    O virusten degil ruzgarm cunku bana virus bulastıgı halde PC Acılıyor du msn yi actıktan sonra sapıtıyor msn de online olan herkese ayn ı dosyayı atmaya calısıyordu bende hemn gorev yoneticisine girip msn yi iptal edip kapatıyordum sonr aeski yedege dondum duzeldi o virusle alakalı olacagını sanmıyorum kimse benden dosya almasın diye uyarı yaptım zaten msn yide arada ondan actım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarı bilgilendirdigin için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uyarın için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @DnA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O virusten degil ruzgarm cunku bana virus bulastıgı halde PC Acılıyor du msn yi actıktan sonra sapıtıyor msn de online olan herkese ayn ı dosyayı atmaya calısıyordu bende hemn gorev yoneticisine girip msn yi iptal edip kapatıyordum sonr aeski yedege dondum duzeldi o virusle alakalı olacagını sanmıyorum kimse benden dosya almasın diye uyarı yaptım zaten msn yide arada ondan actım
    senden değil biliyorum kardeş sorun elektirik bölümünden galiba fikri olan yazarsa sevinirim nerede sorunu araştırayım diye elektirik var ama açılmıyor makina

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlımıyorsam bana gelen virusun adı buydu
    crypt.xpack.gen

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri