arkadaşlar D smart cihazım var Almanyada yegenime gönderecem oradan sorunsuz izlermi yada ileride herhangi bir sorunla karşılaşırmı cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
arkadaşlar D smart cihazım var Almanyada yegenime gönderecem oradan sorunsuz izlermi yada ileride herhangi bir sorunla karşılaşırmı cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
pek bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum..bütün kanalların konturlu olacağı doğru değil sadece vizyon kanalları onlardA çok makul bi fiyata olacak
Ehmedé Xane
Arkadaslar sakin oyuna gelmeyin D-smart bizimle oyun oynuyor aldigim bilgilere gore bu konturlu sistem avrupadada uygulamaya konacakmis ama bize cok pahaliya mal olacak sanirim simdilik beklemek en akillisi olur sanirim
kontörler 1 ytl....vizyon filmleri 4 kontör....futbol maçları 10-35 kontör....bu fiyatlar resmen soygun....
evet tam bir soygun
dostum bu bilgileri nerden aldın kaynak gösterebilirmisin
Ehmedé Xane
evet kaynak nerden acaba maçlar için d smart alacaz gibi
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
bakın burada sizin ağzınızdan çıkanları doğru kabul edip inanan bir sürü insan var .sen kalkıpta yalan yanlış şeyler yazarsan burda insanları enayi yerine koymuş olmuyormusun.niye yazdıklarının arkasında durupta soru sonlara yazdığının açıklamasını yapmıyorsun.ben soruyorum forum yöneticilerine kaynaksız yazılan yazılar engellenmeli amaç buarada milleti doğru bilgilendirmekse bunu da en iyi şekilde yapalım.tamam bunlar senin yorumunsa herkes saygı duyar.ama yorumlarla bilgilendirmeleri ayıralım.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri