REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D SMART hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D SMART hakkında

arkadaşlar D smart cihazım var Almanyada yegenime gönderecem oradan sorunsuz izlermi yada ileride herhangi bir sorunla karşılaşırmı cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı spil45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar D smart cihazım var Almanyada yegenime gönderecem oradan sorunsuz izlermi yada ileride herhangi bir sorunla karşılaşırmı cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
    D smartın kontor sistemine geçilecegi yonunde haberler var.Avrupada d smart kapsama alanındaki kanallarda sorun cıkmaz.Star da maç varken( avrupada star tr alınmıyor) euro starı izler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pek bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum..bütün kanalların konturlu olacağı doğru değil sadece vizyon kanalları onlardA çok makul bi fiyata olacak
    Ehmedé Xane

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyitcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pek bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum..bütün kanalların konturlu olacağı doğru değil sadece vizyon kanalları onlardA çok makul bi fiyata olacak
    Star,ATV,Kanal D nasıl izleyecek?Sadece Eu yayınları izleyebilir normal yayınları alamayacağı içinde en basitinden şampiyonlar ligini izleyemiyecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar sakin oyuna gelmeyin D-smart bizimle oyun oynuyor aldigim bilgilere gore bu konturlu sistem avrupadada uygulamaya konacakmis ama bize cok pahaliya mal olacak sanirim simdilik beklemek en akillisi olur sanirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kontörler 1 ytl....vizyon filmleri 4 kontör....futbol maçları 10-35 kontör....bu fiyatlar resmen soygun....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet tam bir soygun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum bu bilgileri nerden aldın kaynak gösterebilirmisin
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kaynak nerden acaba maçlar için d smart alacaz gibi
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakın burada sizin ağzınızdan çıkanları doğru kabul edip inanan bir sürü insan var .sen kalkıpta yalan yanlış şeyler yazarsan burda insanları enayi yerine koymuş olmuyormusun.niye yazdıklarının arkasında durupta soru sonlara yazdığının açıklamasını yapmıyorsun.ben soruyorum forum yöneticilerine kaynaksız yazılan yazılar engellenmeli amaç buarada milleti doğru bilgilendirmekse bunu da en iyi şekilde yapalım.tamam bunlar senin yorumunsa herkes saygı duyar.ama yorumlarla bilgilendirmeleri ayıralım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri