Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 33.Derece ye çanak montaj sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bigsahra Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kendi 110 luk çanağımda odak uydum astra19 5 derecedeki sirüs uydusunu çok rahat alabiliyorum.Arkadaşımın 90 lık uydusunada odak astra19 olmak üzere eutelsat16,hotbird ve sirüs uydusunu ayarladım.Arada 14 derecelik açı olmasına rağmen seyrediliyor.33 derece ile Türksat arasında 9 derece fark var,merkez 33 dereceyi alırsan çanak ve lnb de fena değilse rahat alırsın bence...
    33.dereceyi merkez alıyorum fakat birtürlü türksatı ikinci lnb den alamıyorum
    kafayı yedirtti zaten her akşam gittigim de biraz biraz ugraşıyorum daha da olmasa bir çanakta türksatta kuracam tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DeMoStaR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    33.dereceyi merkez alıyorum fakat birtürlü türksatı ikinci lnb den alamıyorum
    kafayı yedirtti zaten her akşam gittigim de biraz biraz ugraşıyorum daha da olmasa bir çanakta türksatta kuracam tşk.
    dostum lnb ters tarafta olmalı !!!

yani eurobird 33 dereceye göre türksat 42 derece (çanağın arkasından bakıyorsan ) sağda ise sen lnb yi sol tarafa monta ediceksin ayrıca hafif yukarı ve aşağı yapara odak ayarlarını bulabilirsin
    takılırsan yaz yardımcı olurum ben 6 uyduyu tek çanaktan 4 yıldan fazla bir zamandır izliyorum 120lik çanakla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri