REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Trabzonspor'un Cezası Belli Oldu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Trabzonspor'un Cezası Belli Oldu...

Trabzonspor'un cezası belli oldu

Trabzonspor'un Sivasspor'la oynadığı karşılaşma hakkında PFSDK'nın kararı beklenirken, Trabzonspor basın sözcüsdü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Kulübü'ne 5 maç seyircisiz oynama cezası ve saha olayları nedeniyle 30 bin YTL, koridorlarda olan olaylar için de 1000 YTL ceza verildiğini söyledi.

Kaynak:LigTv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PFDK bu maçta çıkan saha olayları nedeniyle Sivasspor'a 250000 YTL para cezası verdi.

PFDK ayrıca saha içinde Sivasporlular'a fiili saldırıda bulunan Trabzonspor Medya Merkezi’nden Nuri Bekar da 3 ay hak mahrumiyeti verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yarıda kalan Trabzonspor - Sivasspor maçının nasıl tescil edileceği ile ilgili kararı ise Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek.. Yönetimin toplantısının bu hafta sonu yapılması ve kararın açıklanması bekleniyor..

MARATON.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi oldu böyle. kim olursa olsun bu cezaları almalı. futbolun tadı kalmadı. adam akıllı insan gibi oturup maç seyretmeyi bi öğrenemedik gitti.
    KamtuR :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yarıda kalan Trabzonspor - Sivasspor maçının nasıl tescil edileceği ile ilgili kararı ise Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek.. Yönetimin toplantısının bu hafta sonu yapılması ve kararın açıklanması bekleniyor..

MARATON.

maç 1-0 trabzon lehine tescil edildi .
    kaynak:radyosport ilker ateş ile spor kazanı programı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne kadar saçma maçı trabzona vermişler böyle çifte standart olurmu.Para nelere kadir.Sivas spor adına üzüldüm.Acaba sivas spor yerine üç büyüklerden biri olsaydı yine maçı trabzona verirlermiydi.Hem trabzonu suçlu bulmuşsun ağır cezalar vermişsin,madem suçlu maçı niye veriyorsun.Verdiğin cezanın ne hükmü kaldı.Şimdi tahkimde cezaları indirir trabzonun yaptığı yanına kar kalır.Bu kafa bu mantalite değişmesi lazım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne kadar saçma maçı trabzona vermişler böyle çifte standart olurmu.Para nelere kadir.Sivas spor adına üzüldüm.Acaba sivas spor yerine üç büyüklerden biri olsaydı yine maçı trabzona verirlermiydi.Hem trabzonu suçlu bulmuşsun ağır cezalar vermişsin,madem suçlu maçı niye veriyorsun.Verdiğin cezanın ne hükmü kaldı.Şimdi tahkimde cezaları indirir trabzonun yaptığı yanına kar kalır.Bu kafa bu mantalite değişmesi lazım.
    suylediklrine aynen katiliyorum.5 maclik ceza az bile?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülen kafamın basmadığı bi şey var...bi takım 5 maç cezayı hakedecek bi iş yapmışsa ve bu maç bitirilememiş ve hakem kararıyla tatil edilmişse maçı onun lehine tescil etmenin mantığı nedir????bana göre eyyamcılığın ağa babası.....yazıklar olsun böyle futbol yönetimine.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri