REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Uydu konusunda karar vermeme yardımcı olabilir misiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydu konusunda karar vermeme yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar selam,
    Ben siteye yeni üye oldum 1 haftadır yorumları okuyorum, aslında dSmart hakkında detaylı bilgi almak için foruma girdim, ama yorumları okuduktan sonra dSmart'tan vazgeçmek üzereyim. Şimdilik tek çanak kurdurmak niyetindeyim. O da türksat tabiki. Uydu almak isteme sebebimde evimdeki LCD tv nin görüntü kalitesini yükseltebilmek. Bir de özellikle Discovery, Animal Planet vs gibi belgesel kanallarını ve spor kanallarını izlemek istiyorum. Ama gelişime de açık bir cihaz olmasını tercih ederim. İleride belki tercihlerim değişir. Bana Next YE 2000DPCIS Super Plus (USB) önerir misiniz ya da hangi cihazı önerirsiniz. Ctesi kurulum yapılacak o zaman kadar kesin karar vermem gerek. Ya da kardeşim sen uğraşma dSmart mı al dersiniz? Yorumlarınızı rica ediyorum. Yanlız cihaz önerilerinde "önerme sebeplerini" de belirtebilirseniz çok memnun olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Bxrxk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar selam,
    Ben siteye yeni üye oldum 1 haftadır yorumları okuyorum, aslında dSmart hakkında detaylı bilgi almak için foruma girdim, ama yorumları okuduktan sonra dSmart'tan vazgeçmek üzereyim. Şimdilik tek çanak kurdurmak niyetindeyim. O da türksat tabiki. Uydu almak isteme sebebimde evimdeki LCD tv nin görüntü kalitesini yükseltebilmek. Bir de özellikle Discovery, Animal Planet vs gibi belgesel kanallarını ve spor kanallarını izlemek istiyorum. Ama gelişime de açık bir cihaz olmasını tercih ederim. İleride belki tercihlerim değişir. Bana Next YE 2000DPCIS Super Plus (USB) önerir misiniz ya da hangi cihazı önerirsiniz. Ctesi kurulum yapılacak o zaman kadar kesin karar vermem gerek. Ya da kardeşim sen uğraşma dSmart mı al dersiniz? Yorumlarınızı rica ediyorum. Yanlız cihaz önerilerinde "önerme sebeplerini" de belirtebilirseniz çok memnun olurum.
    görüntü kalitesi için uydu doğru bir tercih...d-smart şarlatanlığından vazgeçmeniz doğru bir tercih...sadece türksat seyredecekseniz herhangi bir uydu cihazını tercih edebilirsiniz,ancak doğruluğu nedir bilmiyorum,next'in bir modelinde direk olarak lcd/plasma tv çıkışı varmış...bu bilgi doğruysa eğer next ten anlayan arkadaşlar size modelini yazsınlar,sizde o modeli alınız....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumda bir arkadaş Bana Next YE 2000DPCIS Super Plus (USB) özelliklerini yazmış. Orda YUV girişi var gibi görünüyor. (Ekteki link) Özellikle bu modeli sormamın sebebi de giriş var yazdığı için ama her türlü bilgiye ve tavsiyeye açığım.
    İlginize teşekkürler.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 MB Flas/32 MB SD RAM LCD TV Için YUV Çikisi ve bir çok özellikler var tavsiye edilir bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkür ederim.

Peki bu ürünü kullanan arkadaşımız var mı? herhangi bir sorun yaşamış mı, ya da alternatif bir cihaz araştırmaya gerek var mı sizce? Yoksa budur al kurtul mu dersiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biraz daha bilgi ya da tavsiye verebilecek olan yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Bxrxk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biraz daha bilgi ya da tavsiye verebilecek olan yok mu?
    Bende next cx plus var tavsiye edebilirim.Usb bellek ile mp3 ve filmeri kayıt edebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bu konuda hiç bilgim yok desem yeridir yeni ev kuruyoruz (evleniyorumda)lcd tvden tutunda eşyalara kadar anten burda iyi çekmiyor mecburen uydu alıcam bana sorun çıkartmayacak güzel bir uydu almak istiyorum nedersiniz ne almalıyım sizce

Not: burdan çıkıcak karara göre gidip alıcam sizlerin en iyisini tercih edeceğini bildiğim için yazıyorum size

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abdulrezzak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben bu konuda hiç bilgim yok desem yeridir yeni ev kuruyoruz (evleniyorumda)lcd tvden tutunda eşyalara kadar anten burda iyi çekmiyor mecburen uydu alıcam bana sorun çıkartmayacak güzel bir uydu almak istiyorum nedersiniz ne almalıyım sizce

Not: burdan çıkıcak karara göre gidip alıcam sizlerin en iyisini tercih edeceğini bildiğim için yazıyorum size
    yukarıdaki mesajlarda görmedin heralde...lcd tv için özel çıkışı olan next marka cihaz var....onu alabilirsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın arkadaşım sana tavsiyem yumatu mx plus kart yatağı olan modeli harika aynı anda ikikanal canlı seyredebilirsin ve yazılımdesteği sınırsız ben kullanıyorum hem ucuz hemde kaliteli

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri