REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cepte ilginç dolandırıcılık!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cepte ilginç dolandırıcılık!

Cep telefonlarıyla yapılan dolandırıcılıklara ilginç olduğu kadar çok dikkat edilmesi gereken bir yöntem daha eklendi.

Bu yönteme göre, adınızı söyleyerek sizi arayan bir kişi " Ben ..... asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip... bu numaradan dün akşam ............ no lu telefona astsubay ............adlı kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzdende telefonunuzun izlenmeye alındığını ve hakkınızda suç duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade vermeniz gerektiğini" söylüyor.

İtiraz ettiğiniz zamanda arayan kişi sizi savcılığa aktardığınızı söyleyerek " # 154" tuşlayın diyor. Bu numarayı tuşladığınız zaman ise olanlar oluyor.

Hattınız otamatikman yurdışı görüşmelerine açılarak 2-3 milyarlık telefon faturalarına maruz kalıyorsunuz.

Son günlerde bu konuyla ilgili karakollara çok müracaat oluyor. Aman dikkat!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarı için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla dolandırıcılar hiç boş durmuyr ve masum insanarı kandırmak için her türlü adiliği düşünüp yapıyorlar çok dikkatli olmak lazım günümüzde artık hırsızlıklarında şekli değişmeye başladı bilişim yoluyla soyuluyruz ve genelde bu tür davalarda hakkımız arayamıyoruz pek yani ispatlamak çok zor görüşmeyi kendimizn yapmadığnı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buna benzer bir olayla ben de karşılaştım.Fakat yemedi , emniyet müdürlüğünü sabit hattan direk arayınca tel. yüzüme kapattı ama tabi ne oldum diyene kadar 5-8 dak. hatta kalmış bulundum.Neyse bu kadarla yırttık yani.Ben bu konu ile ilgili o zaman gsm oparatörleri konu alt başlığı altında gsm dolandırıcılığı adında bir konu açmıştım, benzerlikler hemen hemen aynı.Bu arada Ankara Mamak ve Cinnah Emniyet müdürlüklerinden ardıklarını söylüyorlar dı.

Uyarıların için teşekkürler.
    Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (22-08-2007 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öyle bir şerefsiz benide aradı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için tşk ler
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cesekkurler bilgi icin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok ilginç neler oluyorda haberimiz olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uyarı için çok teşekkürler daha dikkatli olmak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ikaz için teşekürler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri