Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Cepte ilginç dolandýrýcýlýk!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cepte ilginç dolandýrýcýlýk!

Cep telefonlarýyla yapýlan dolandýrýcýlýklara ilginç olduðu kadar çok dikkat edilmesi gereken bir yöntem daha eklendi.

Bu yönteme göre, adýnýzý söyleyerek sizi arayan bir kiþi " Ben ..... asayiþten arýyorum yaka numaram bu deyip... bu numaradan dün akþam ............ no lu telefona astsubay ............adlý kiþiye 7 kere küfürlü mesaj atýldýðýný ve bu yüzdende telefonunuzun izlenmeye alýndýðýný ve hakkýnýzda suç duyurusunda bulunulduðunu, savcýlýða gidip ifade vermeniz gerektiðini" söylüyor.

Ýtiraz ettiðiniz zamanda arayan kiþi sizi savcýlýða aktardýðýnýzý söyleyerek " # 154" tuþlayýn diyor. Bu numarayý tuþladýðýnýz zaman ise olanlar oluyor.

Hattýnýz otamatikman yurdýþý görüþmelerine açýlarak 2-3 milyarlýk telefon faturalarýna maruz kalýyorsunuz.

Son günlerde bu konuyla ilgili karakollara çok müracaat oluyor. Aman dikkat!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

uyarý için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla dolandýrýcýlar hiç boþ durmuyr ve masum insanarý kandýrmak için her türlü adiliði düþünüp yapýyorlar çok dikkatli olmak lazým günümüzde artýk hýrsýzlýklarýnda þekli deðiþmeye baþladý biliþim yoluyla soyuluyruz ve genelde bu tür davalarda hakkýmýz arayamýyoruz pek yani ispatlamak çok zor görüþmeyi kendimizn yapmadýðný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Buna benzer bir olayla ben de karþýlaþtým.Fakat yemedi , emniyet müdürlüðünü sabit hattan direk arayýnca tel. yüzüme kapattý ama tabi ne oldum diyene kadar 5-8 dak. hatta kalmýþ bulundum.Neyse bu kadarla yýrttýk yani.Ben bu konu ile ilgili o zaman gsm oparatörleri konu alt baþlýðý altýnda gsm dolandýrýcýlýðý adýnda bir konu açmýþtým, benzerlikler hemen hemen ayný.Bu arada Ankara Mamak ve Cinnah Emniyet müdürlüklerinden ardýklarýný söylüyorlar dý.

Uyarýlarýn için teþekkürler.
    Saygýlar,
    Konu ozay_74 tarafýndan (22-08-2007 Saat 20:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öyle bir þerefsiz benide aradý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için tþk ler
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cesekkurler bilgi icin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok ilginç neler oluyorda haberimiz olmuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uyarý için çok teþekkürler daha dikkatli olmak lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ikaz için teþekürler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri