yaptığınız aparatta bir sorun var sanırım lnb ayarı ve çanağıda en yükesk seviyeye getirerk deneyiniz..
Teşekkur: 0
yaptığınız aparatta bir sorun var sanırım lnb ayarı ve çanağıda en yükesk seviyeye getirerk deneyiniz..
Arkadaşlar ben hazır aparat kullanıyorum gayette iyi benim izmirli toptancım vermişti..
Sirüs 85 lik çanak kullanarak %85 civarında ve kanal sayım çok fazlasıyla iyi daha fazla ince ayar yapmadım ayrıca sirüs yerine görede kanal sayısında fark ediyor bence çünki elazığda kurduk buradan 100 küsür kanal fazla aldı...
ben 1 çanakta 5 uyduyu 3 lnb ile izliyorum yalnız yazılımları degiştirince o uydularda degişiyor şu anda hotbirit sirius astra eutelsat 3w nillesat farklı yazılımla asiasat falan ggeliyor eutelsat kayboluyor gibi
Yani demek istedigim çıkartamayan bulamayan arkadaşlar farklı kanal listelerini yazımlarını da denesinler
değerli dostlar bende tek lnb ile daha önce çanağım sirius da iken her iki uyduyuda sorunsuz izliyordum ama lakin eutelsatw3 de öyle ***le izleyeceğimiz bir kanal bulamadım malum kanallar var. yalnız çok ince ayar gerekiyor. hepside net alınıyor. bende 3ay önce çanağı nilsata çevirdim ve çok da iyi yaptım memnunum herkese tavsiye ederim saygılar sunarım.
arkadaslar ben cıktım catıya sırus ve eutelsat 3 tek lnb de aldım oda tesaduf aramıyordum bıle sadece hangı uyduların sınyalı gelıyor dıye bır bakıyım dedım,baktımkı sırus ve eutelsat 3 aynı lnb de yanı astra,hotbırd,eutelsat3,ve sırus.tek canak 3 lnb,ve odaklı lnb hotbırd.
kolay gelsın.
bu arada canak da 80 lık ıst. Fatıh de
Konu MOKUR33 tarafından (08-06-2011 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.
Bu aparatı nereden aldın arkadaşım. Lnb leri tutan aparatı yani.
baff satıcılarında oluyor genelde.demir olanlar randımanlı olmuyor.bu plastik multifeed ler iyi. elektronik satıcılarındada olabilir.yakın yerde varsa sorarsınız...
arkadaşlar ben 85 lik next çanakla ve nextin çıkardığı yeni parmak lnb lerle tek çanakta 5 lnb 6 uydu ayarladım 19-16-13-9-7-5 (13 merkezli 7ve5 tek lnb ile) resim çekip siteye upload edicem
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri