Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Tek Lnb Ile Sirius Ve Eutelsat W3

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaptığınız aparatta bir sorun var sanırım lnb ayarı ve çanağıda en yükesk seviyeye getirerk deneyiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben hazır aparat kullanıyorum gayette iyi benim izmirli toptancım vermişti..
    Sirüs 85 lik çanak kullanarak %85 civarında ve kanal sayım çok fazlasıyla iyi daha fazla ince ayar yapmadım ayrıca sirüs yerine görede kanal sayısında fark ediyor bence çünki elazığda kurduk buradan 100 küsür kanal fazla aldı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 1 çanakta 5 uyduyu 3 lnb ile izliyorum yalnız yazılımları degiştirince o uydularda degişiyor şu anda hotbirit sirius astra eutelsat 3w nillesat farklı yazılımla asiasat falan ggeliyor eutelsat kayboluyor gibi

Yani demek istedigim çıkartamayan bulamayan arkadaşlar farklı kanal listelerini yazımlarını da denesinler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli dostlar bende tek lnb ile daha önce çanağım sirius da iken her iki uyduyuda sorunsuz izliyordum ama lakin eutelsatw3 de öyle ***le izleyeceğimiz bir kanal bulamadım malum kanallar var. yalnız çok ince ayar gerekiyor. hepside net alınıyor. bende 3ay önce çanağı nilsata çevirdim ve çok da iyi yaptım memnunum herkese tavsiye ederim saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben cıktım catıya sırus ve eutelsat 3 tek lnb de aldım oda tesaduf aramıyordum bıle sadece hangı uyduların sınyalı gelıyor dıye bır bakıyım dedım,baktımkı sırus ve eutelsat 3 aynı lnb de yanı astra,hotbırd,eutelsat3,ve sırus.tek canak 3 lnb,ve odaklı lnb hotbırd.
    kolay gelsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada canak da 80 lık ıst. Fatıh de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old

Kendi çanağımdır.sinyal seviyeleri sorunsuzdur...
    tek çanak,3 lnb,4 uydu 95cm. çanak çapı.

*ASTRA 19 - * HOTBİRD 13 * W3 DİGİTURK+SIRÜS 5 *
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu MOKUR33 tarafından (08-06-2011 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu aparatı nereden aldın arkadaşım. Lnb leri tutan aparatı yani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baff satıcılarında oluyor genelde.demir olanlar randımanlı olmuyor.bu plastik multifeed ler iyi. elektronik satıcılarındada olabilir.yakın yerde varsa sorarsınız...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben 85 lik next çanakla ve nextin çıkardığı yeni parmak lnb lerle tek çanakta 5 lnb 6 uydu ayarladım 19-16-13-9-7-5 (13 merkezli 7ve5 tek lnb ile) resim çekip siteye upload edicem

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri