Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Tek Lnb Ile Sirius Ve Eutelsat W3

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu nasıl yapılıyor biraz bilgi verebilir misiniz?
    tıkla resime böle yapılıyor[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]
    Konu mahlukabi tarafından (30-08-2007 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çanak kaçlık ( 90,120,150 ... )

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anten boyu 90 olsun fark etmez apart işlemi ile eutelsat sirüsü hafif lnb ayarı ilede rahatlık ile alabilirsiniz dereceleri yakın olduğu için sinyal seviyeleri her iki uydudada aynı lnb ile %75 eutelsat %65-70 db arasıda sirüs olarak alabiliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sirius da kaç fta kanal var benmi ayarı yapamadım bende 16 kanal fta 80 kanal şifreli geliyor yer b.kesir ayvalık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rewal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sirius da kaç fta kanal var benmi ayarı yapamadım bende 16 kanal fta 80 kanal şifreli geliyor yer b.kesir ayvalık
    FTA Kanal az arkadaşım o uyduda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de şu an izliyorun 2 uydu bir lnbyle ama sinyalini ayarlıyacaksın sirsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen başka uydu bulmyşsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türksat disecg1 e bağlı, hotbirt disecg2 ye bağlı. sirius için lnb ekleyip disecg3 e bağladım ama receiver disecg3 ten sinyal ve kalite almıyor sebep ne olabilir arkadaşlar?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denemedim ama olabilir en yakınzmanda deneyeceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türksat disecg1 e bağlı, hotbirt disecg2 ye bağlı. sirius için lnb ekleyip disecg3 e bağladım ama receiver disecg3 ten sinyal ve kalite almıyor sebep ne olabilir arkadaşlar?
    sirüs için nereye lnb eklediniz sirüs uydusunu ayarlayıp sinyali neyle aldınız..

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri