Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bartýn'ý ayaða kaldýran olay

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bartýn'ý ayaða kaldýran olay

Bartýn'ý ayaða kaldýran olay

BARTIN'da tarlada tecavüz ettiði 23 yaþýndaki E.K.'yý yaraladýktan sonra öldüðünü zannederek kaçan 34 yaþýndaki E.U. yakalandý. E.U.'nun 15 ay önce de 50 yaþýndaki Yaþare Çomak'ý tecavüz edip, öldürdüðü tespit edildi.
    Olay geçen hafta Bartýn'a baðlý Çukurbük Köyü'nde meydana geldi. Tarlada çalýþan E.K., kýz kardeþinin yemek getirmeye gittiði sýrada E.U.'nun saldýrýsýna uðradý. E.U. tecavüz ettiði genç kýzý daha sonra aðýr yaraladý. E.K.'nýn öldüðünü zanneden E.U olay yerinden kaçtý. Kýz kardeþinin tarlada periþan halde bulduðu E.K. jandarma tarafýndan Bartýn Kadýn Doðum ve Çocuk Hastalýklarý Hastanesi'ne kaldýrýldý. E.K. buradaki ilk müdahale ardýndan Bartýn Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Gördüðü tedavi ardýndan kendine gelen E.K.'nýn ifadesi doðrultusunda E.U.'nun robot resmi çýkarýlarak arama çalýþmalarýna baþlanýldý. Yapýlan ihbarlarý deðerlendiren jandarma E.U.'yu Arýt Beldesi’nde ormanlýk alanda yakaladý.
    Bartýn Jandarma Komutanlýðý'nda getirilen E.U.'nun ifadesi alýnmaya baþlandý. Bu arada, tecavüz olayýnýn olduðu Çukurbük Köyü'ne yakýn olan Doðaþý Köyü'nde 15 ay önce kaybolan Yaþare Çomak'ýn akýbetini araþtýran jandarma E.U.'ya kaybolan kadýný sordu. E.U. jandarma ve Cumhuriyet Savcýlýðý'nda bu kadýna da tecavüz edip öldürdüðünü söyledi. E.U., köy yolunda minibüsten inen Yaþare Çomak'ý takip ettiðini, ýrmak kenarýna götürerek tecavüz edip öldürdüðünü, daha sonrada cesedini çalýlýklarýn arasýna sakladýðýný söyledi. Bu ifade üzerine bölgede ceset arama çalýþmalarýna baþlanmasýna karar verildi.
    E.U. dün yoðun önlem altýnda adliyeye çýkarýldý. E.Ek'nin yakýnlarýnýn adliye önünde toplanmasý üzerine önlemler arttýrýldý. E.U. dün akþam saatlerinde tutuklanarak zýrhlý araçla Bartýn Cezaevi'ne götürüldü.
    :welcome:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adam sapýk....Allah ýslah etsin.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne biçim bir millet olduk yarabbi. her gün insaný delirtecek sapýklýklara þahit oluyoruz. yokmu bunun bir çaresi? benim aklýma gelen tek þey derhal milletin önünde bunun gibi herifleri idam etmek. herkes görsün. ondan sonra bu pislikleri yapacak olanlar akýbetini kestirirde cayar. allah ölenlerin yakýnlarýna sabýrlar yaralanan kardeþimize de acil þifalar versin. gerçi hayatý boyunca unutamayacaðý bir olay. allah yardýmcýsý olsun. ben aileden biri olsam (allah kimseyi bu duruma koymasýn) ne yapýp edip o þerefsizi canýmpahasýnada olsa öldürürüm. hele hele bir kaç yýlsonra devlet onu serbest býrakýrsa kesinlikle öldürürüm. o kadar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne biçim bir millet olduk yarabbi. her gün insaný delirtecek sapýklýklara þahit oluyoruz. yokmu bunun bir çaresi? benim aklýma gelen tek þey derhal milletin önünde bunun gibi herifleri idam etmek. herkes görsün. ondan sonra bu pislikleri yapacak olanlar akýbetini kestirirde cayar. allah ölenlerin yakýnlarýna sabýrlar yaralanan kardeþimize de acil þifalar versin. gerçi hayatý boyunca unutamayacaðý bir olay. allah yardýmcýsý olsun. ben aileden biri olsam (allah kimseyi bu duruma koymasýn) ne yapýp edip o þerefsizi canýmpahasýnada olsa öldürürüm. hele hele bir kaç yýlsonra devlet onu serbest býrakýrsa kesinlikle öldürürüm. o kadar.
    herkeze selam
    osman kardeþim bende sizin gibi düþünüyorum.
    adaletin bu gibi adamlara ömür boyu hapis cezasý vermesi gerekir.
    devlet böyle adamlarý serbest býrakmamasý lazým ama nerde!!!
    ailesine allah sabýr versin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

düþüncelerinize katýlmamak mümkün deðil
    :welcome:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kardeþim haklýsýnýz.
    Aslýnda böyle insanlara þeriat kanunlarýný uygulayacaksýn ondan sonra bak bakayým böyle olaylar birdaha oluyor mu!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayret ettim dogrusu ne insanlar varya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah yardýmcýmýz olsun 5 dakkadýr foruma girdim iki büyk spýk haberi okudum allah için infaz etsinler bunlarý yahu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýn size bir sapýk daha olmaz arkadaþlar olmaz bunun gibi pisliklerin biri ikisine oyle ceza verilecek ki caydýrýcý olsun adam yapýyor yakalansam ne olacak diyor zýrhlý araclarla taþýnýyor adliye cýkarýlýrken önlem alýnýyor evinin onünde onlem alýnýyor eee adam neden korkacak siz verin bunun gibi sapýklara bukadar tavizi sonra neden oluyor diye kara kara düþünün ALLAH yakýnlarýna sabýr versin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar içeride ona gerekeni yaparlar diye düþünüyorum tecavüz ve öldürme onada tecavüz ederler gibi
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri