Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Karısını başkasıyla basıp kurtardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Karısını başkasıyla basıp kurtardı

Başka bir adamın kollarında yakaladığı eşinin hayatını kurtardı

Samsun’da, eşi tarafından bir başka erkekle görülen kadın, intihar etmek için ırmağa atladı. Genç kadını, eşi sudan çıkararak boğulmaktan kurtardı.
    Edinilen bilgilere göre, Kılıçdede Mahallesi’nde Mert Irmağı’nda bir kişinin sudan bir kadını çıkardığını gören vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Y.A’nın (27) eşi Ş.A’yı(21) sudan çıkardığını tespit etti.
    Ekipler yaptıkları araştırmada, 1 çocuk annesi Ş.A’nın eşi tarafından söz konusu yerde tanımadığı bir erkekle yakalandığını, bu nedenle de intihar etmek için suya atladığını belirledi.
    Eşini sudan çıkaran Y.A, Tekkeköy ilçesinde oturduklarını belirterek, "Eşim bugün ’Samsun’a gidiyorum’ diye evden ayrıldı. Ben de şüphelenince takip ettim. Buraya geldiğimde tanımadığım bir erkekle yakaladım. Adam kaçtı, bunun üzerine eşim ’ölmek istiyorum’ diyerek ırmağa atladı. Ben de peşinden atlayıp sudan çıkardım" dedi.
    Sudan çıkarılan kadın, olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince, Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalılıkları Hastanesine kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

not.alıntıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bıraksaydı gebersydi adam yine merhametliymiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adam baya merhametliymiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başka bir adamın kollarında yakaladığı eşinin hayatını kurtardı

Samsun’da, eşi tarafından bir başka erkekle görülen kadın, intihar etmek için ırmağa atladı. Genç kadını, eşi sudan çıkararak boğulmaktan kurtardı.
    Edinilen bilgilere göre, Kılıçdede Mahallesi’nde Mert Irmağı’nda bir kişinin sudan bir kadını çıkardığını gören vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Y.A’nın (27) eşi Ş.A’yı(21) sudan çıkardığını tespit etti.
    Ekipler yaptıkları araştırmada, 1 çocuk annesi Ş.A’nın eşi tarafından söz konusu yerde tanımadığı bir erkekle yakalandığını, bu nedenle de intihar etmek için suya atladığını belirledi.
    Eşini sudan çıkaran Y.A, Tekkeköy ilçesinde oturduklarını belirterek, "Eşim bugün ’Samsun’a gidiyorum’ diye evden ayrıldı. Ben de şüphelenince takip ettim. Buraya geldiğimde tanımadığım bir erkekle yakaladım. Adam kaçtı, bunun üzerine eşim ’ölmek istiyorum’ diyerek ırmağa atladı. Ben de peşinden atlayıp sudan çıkardım" dedi.
    Sudan çıkarılan kadın, olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince, Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalılıkları Hastanesine kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

not.alıntıdır
    zaten yeterince açıklamışsın bu mısralarla:Sudan çıkarılan kadın, olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince, Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalılıkları Hastanesine kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    aklı başında olan yapmaz zaten !!!ama bile bile demek kendi kendini imaha demek!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıkılmaya aday bir yuva daha işte; yazık çk kötü bi durum birde çocukları varmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yıkılmaya aday bir yuva daha işte; yazık çk kötü bi durum birde çocukları varmış

zaten adamın başta yuvası yok'ki yuvası yıkılsın kadının civataları kafasında eksik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence kurtarma sebebi sana öyle kolay ölüm yok demek içindi yoksa başka ne olabilirki adamın aklını yitirmiş olması lazım:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah kimsenin başına vermesin bu tür olaylarla kimseyi sınamasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah kimsenin başına vermesin bu tür olaylarla kimseyi sınamasın
    amin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amin...
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri