REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yumatu IQ almayı düşünüyorum.Sizce nasıl bir cihaz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yumatu IQ almayı düşünüyorum.Sizce nasıl bir cihaz?

Arkadaşlar ben yumatu iq almayı düşünüyorum.Bu cihazla ilgili birkaç sorum olacak...
    1)Cihazın olumsuz özellikleri nelerdir?
    2)2 .el fiyatları ne kadardır?
    3)Card share için yeterli bir cihaz mı?
    4)Card share de olumsuz bir özelliği var mı?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hemen Al Bence Super Bi Cihaz...diğer Makinalardan Dahi Arti Ozellikleri Var. Sharingin çaşit çeşidi Var..super Bi Cihaz.yazilim Desteği Herzaman Tam.teknik Destek Desen Sorunsuz.herzaman Karşinda Bir Muhattab Bulabilirsin... Hemen Al..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla kardeş dün ben aldım fiyatı çok ucuz hemen hemen hergün yazılım çıkıyor bütün paketleri çözüyor fakat görüntü kalitesi mat canlı değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 5 yıldır goldmaster kullanıyorum,dün yumatu IQ aldım ama tamam cihar herşeyi çözüyoda menü erişimi bana yavaş geldi,örn; kanal taşıma tek tek taşıyabiliyosun,ayrıca kanal geçişleri yavaş,görüntü kalitesi biraz kötü.goldmaster'in yazılım desteği biraz daha iyi olsa hiç düşünmem aldığım yumatuyu hemen çöpe atarım,saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper ama motorlu antenlerı olanlar kullanmasın cun ku motorun anasını ......belliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgin arkadaşım ben aldım 1 hafta içinde elden çıkardım neden mi cihaz normal olarak kendi programıyla çalışıyor fakat şifreli kanalları izlemek için prg yüklegiginde cihaz kendini çok kasıyor yaz.olarak işte şunlar oto veya başka kanal oto deniyor ama yapılan sadece haftalık veya 15 günlük yazılıma *** lerin editlenmesi buda cihazı çok zorluyor bence onu alacagına techstar 10000 serisini al derim fiyatına hemen hemen aynı tps ve polsat oto olarak çalışıyor cihazda kanal geçişleride iyi cihaz rahat çalışıyor .bu benim fikrim kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

al arkadaşım fiyatı da çok uygun kafan rahat olur.ben komşulara aldım 2 tane .memnunlar kafam ağrımaz merak etme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

starsa 1800 ultra al polsatı otmatik gunceliyir yazılım derdin olmaz selam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yumatuyu kesinlikle şiddetle tavsiye ederim yazılım her zaman çıkıyor ayrıca share yapabilirsin ucuz ve parasına göre güzel bir cihaz.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz güzel tavsiye ederimde özellikle card sheringete kullanırken kriz geçiriyor insan okadar ağırlaşıyorki insan deli ediyor ağır olması hariç diğer özellikleri gayet iyi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri