Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yumatu IQ almayý düþünüyorum.Sizce nasýl bir cihaz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Yumatu IQ almayý düþünüyorum.Sizce nasýl bir cihaz?

Arkadaþlar ben yumatu iq almayý düþünüyorum.Bu cihazla ilgili birkaç sorum olacak...
    1)Cihazýn olumsuz özellikleri nelerdir?
    2)2 .el fiyatlarý ne kadardýr?
    3)Card share için yeterli bir cihaz mý?
    4)Card share de olumsuz bir özelliði var mý?
    Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hemen Al Bence Super Bi Cihaz...diðer Makinalardan Dahi Arti Ozellikleri Var. Sharingin çaþit çeþidi Var..super Bi Cihaz.yazilim Desteði Herzaman Tam.teknik Destek Desen Sorunsuz.herzaman Karþinda Bir Muhattab Bulabilirsin... Hemen Al..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla kardeþ dün ben aldým fiyatý çok ucuz hemen hemen hergün yazýlým çýkýyor bütün paketleri çözüyor fakat görüntü kalitesi mat canlý deðil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben 5 yýldýr goldmaster kullanýyorum,dün yumatu IQ aldým ama tamam cihar herþeyi çözüyoda menü eriþimi bana yavaþ geldi,örn; kanal taþýma tek tek taþýyabiliyosun,ayrýca kanal geçiþleri yavaþ,görüntü kalitesi biraz kötü.goldmaster'in yazýlým desteði biraz daha iyi olsa hiç düþünmem aldýðým yumatuyu hemen çöpe atarým,saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

süper ama motorlu antenlerý olanlar kullanmasýn cun ku motorun anasýný ......belliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgin arkadaþým ben aldým 1 hafta içinde elden çýkardým neden mi cihaz normal olarak kendi programýyla çalýþýyor fakat þifreli kanallarý izlemek için prg yüklegiginde cihaz kendini çok kasýyor yaz.olarak iþte þunlar oto veya baþka kanal oto deniyor ama yapýlan sadece haftalýk veya 15 günlük yazýlýma *** lerin editlenmesi buda cihazý çok zorluyor bence onu alacagýna techstar 10000 serisini al derim fiyatýna hemen hemen ayný tps ve polsat oto olarak çalýþýyor cihazda kanal geçiþleride iyi cihaz rahat çalýþýyor .bu benim fikrim kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

al arkadaþým fiyatý da çok uygun kafan rahat olur.ben komþulara aldým 2 tane .memnunlar kafam aðrýmaz merak etme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

starsa 1800 ultra al polsatý otmatik gunceliyir yazýlým derdin olmaz selam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yumatuyu kesinlikle þiddetle tavsiye ederim yazýlým her zaman çýkýyor ayrýca share yapabilirsin ucuz ve parasýna göre güzel bir cihaz.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cihaz güzel tavsiye ederimde özellikle card sheringete kullanýrken kriz geçiriyor insan okadar aðýrlaþýyorki insan deli ediyor aðýr olmasý hariç diðer özellikleri gayet iyi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri