aynı sorun genelde herkesde var kimi meslaktaşlarımız modem den kaynaklandığını sölüyorlar modemde yapacağım teknik bazı işlemler var onları deniyince forumdan haber veririm. arkadaşlar
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

aynı sorun genelde herkesde var kimi meslaktaşlarımız modem den kaynaklandığını sölüyorlar modemde yapacağım teknik bazı işlemler var onları deniyince forumdan haber veririm. arkadaşlar

bence modemle ilgisi yok birkaç gündür aynı

ben başka forum açmıyorum ki bileyim iyi olur bilgilendiririsen
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster

evet arkadaşlar az daha modemi değiştirecektim demek herkeste aynı sorunlar var

Sorun ADSL arkadaşlar film indiriyorum indirme hızı dosya başına 5-6 KB geziniyor

yalnız arkadaşlar DİKKAT modem ısındığı taktirde ttnet hız düşer başıma gelmiştir ve önlemini aldım nasılmı gittim çarşıya eski buzdolap fanını aldım modemin üstüne iki karış yükseklikte duvara montaladım sonuç mükemel gerçekten modem soğuk olunca hızı yükseliyor deneyin pişman olmazsınız

ewet ben de böyle bir sorundan bahsettim.tt netin verdiği modemler ısınma sonucunda kondostörler şişme yapıyor.ve değerini kaybediyor.bende en kısa zamanda modemin kondostörlerini değiştiricem inşallah olur.:49:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri