Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: adsl de sorun yasayan varmı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun genelde herkesde var kimi meslaktaşlarımız modem den kaynaklandığını sölüyorlar modemde yapacağım teknik bazı işlemler var onları deniyince forumdan haber veririm. arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence modemle ilgisi yok birkaç gündür aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben başka forum açmıyorum ki bileyim iyi olur bilgilendiririsen
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben başka forum açmıyorum ki bileyim iyi olur bilgilendiririsen
    Haklısınız :45: SUPERSATFORUM TEK BASINA HERKESE YETER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar az daha modemi değiştirecektim demek herkeste aynı sorunlar var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Sorun ADSL arkadaşlar film indiriyorum indirme hızı dosya başına 5-6 KB geziniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalnız arkadaşlar DİKKAT modem ısındığı taktirde ttnet hız düşer başıma gelmiştir ve önlemini aldım nasılmı gittim çarşıya eski buzdolap fanını aldım modemin üstüne iki karış yükseklikte duvara montaladım sonuç mükemel gerçekten modem soğuk olunca hızı yükseliyor deneyin pişman olmazsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yalnız arkadaşlar DİKKAT modem ısındığı taktirde ttnet hız düşer başıma gelmiştir ve önlemini aldım nasılmı gittim çarşıya eski buzdolap fanını aldım modemin üstüne iki karış yükseklikte duvara montaladım sonuç mükemel gerçekten modem soğuk olunca hızı yükseliyor deneyin pişman olmazsınız

ewet ben de böyle bir sorundan bahsettim.tt netin verdiği modemler ısınma sonucunda kondostörler şişme yapıyor.ve değerini kaybediyor.bende en kısa zamanda modemin kondostörlerini değiştiricem inşallah olur.:49:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri