Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: arkadaþlar lütfen yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar lütfen yardým

sayýn arkadaþlar benim uydum sunny 9085 kartsýz fta. yaklaþýk bir ay önce yazýlým attýrmýþtým o zaman bazý þifreli kanallarý gösteriyodu ama görüntüde donma oluyordu. bana uhsiha kanalý üzerinde 2 dakka beklemem söylendi böyle yapýncada devamlý olarak kanal listesi baþtan sýfýrlanýyor. yedeðini alýyorum deðiþen bir þey olmuyor. geçen günde sürekli olarak ekran bozuluyordu akþam kapadým sabah açamadým uydunun ekranýnda sadece "0" gösteriyor. uydu açýlmýyor. yalnýz kapatmadan önce sistem bilgisine baktýðýmda 9085 tfaz yazan yerde KSF-e620z YAZIYORDU. *** menüsüde gözükmüyordu. bügün yazýlým attýrdým. serviste beni suçladýlar oysa ben hiç bir yerini kurcalamadým. ayný yazýlýmý tekrar yüklediler animasyon menüsü deðiþti. önceden kanallarý kenarda küçük olarak gösteriyordu. þimdi ise arkapilanda kocaman gösteriyor. ve yine 5 dakka kadar ushia kanalý üzerinde bekliyorum hep böylemi olacak. oysaki benim evimde yazýlým atacaðým kablo var. yardým edermisiniz bana gerekli yazýlýmlarý nasýl yükleyeceðimi gösterirmisiniz. acaba bu yazýlýmmý bozuyor. eski haline nasýl çeviririm. lütfen yardým edin arkadaþlar þimdiden herkeze teþekkür ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

siz cihazý kaona çevirmiþsiniz servisin suçlamasý normal sunny yazýlýyla devam ediniz bu þekil kullanacaksýnýz orj si bu, servis flash ý söküp yeniden yazmýþ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saðolun ama ayný servis yazýlýmý atmýþtý. bana kurcalamýþsýn dedi ama ben hiç bir yerini kurcalamadým. bu durumda onlar kaona çevirmiþ oluyor. eski haline nasýl çevireibilirim.yardým edermisin. yani 9085

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý salvador_54 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    saðolun ama ayný servis yazýlýmý atmýþtý. bana kurcalamýþsýn dedi ama ben hiç bir yerini kurcalamadým. bu durumda onlar kaona çevirmiþ oluyor. eski haline nasýl çevireibilirim.yardým edermisin. yani 9085
    Kaondan sunny e dönüþ yok diye biliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdi benim uydu gitti yani.ama kke+ keyleri yükleniyor bir sorun olurmu acaba ve bu keyleri yükledikten sonra nasýl bir ayar yapmam lazým saat ayarý falan diyorlar yardým edermisin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý salvador_54 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þimdi benim uydu gitti yani.ama kke+ keyleri yükleniyor bir sorun olurmu acaba ve bu keyleri yükledikten sonra nasýl bir ayar yapmam lazým saat ayarý falan diyorlar yardým edermisin.
    Saat ayarý stream yazýlýmlarýnda gecerli.Kke yukleyebilirsiniz.sorun olmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri