Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ýnpax X-2007 FTA ve diðer modeller

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýnpax X-2007 FTA ve diðer modeller

Arkadaþlar Ýnpax için konu görüþ ve önerilerimiz burdan takip edelim .Þu an için duke75 arkadaþýmýz tps paketini açtýðýný söledi ama tam olarak kesin bir þey yok deneyen arkadaþlarýn buraya yazmasýný görüþ ve önerilerini bildirmeleri iyi olur. Cihazýn resmini, özelliklerini ve yazýlýmýný aþaðýda veriyorum. Konunu artýk buradan takibini rica ederim.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teşekkurler volkan 1065

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tskler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d+ lar varmı acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

D+ yok *** geldigi surece acılıyor

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

firma sahibi ile görüştüm açıyor diyorlar emu ile.Ama ben denemedim yanlız bu firma ile çalışıyorum multisiwiç konusunda yalan söyliyecek adam değiller.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teşekkürler valkon .. şu sunny lere yeni sarhing li yazılım lar gelse sabırsızlıkla bekliyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gelirmi acaba sunny lerde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayın volkan 1065 impex tps paketini yani şuan emu ile acıyormu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaan66 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkürler valkon .. þu sunny lere yeni sarhing li yazýlým lar gelse sabýrsýzlýkla bekliyorum...
    Arkadaþým Kaonun Finest adý altýnda çýkarmýþ olduðu cihazlarýnda com giriþine baplanana harci bir cihaz ile eternet baðlantýsý saðlanýyor. Büyük ihtimal Sunnylerede bu tip bir uygulama olabilir.

uður26 arkadaþým cihaz bende olmadýðý için deneyemedim konuyu ben baþka bir yerden yorumnlarýn deðiþik yönlere sapmasý nedeni ileburaya taþýdým. Ýþlerim biraz yoðun vaktim oldðunda ilk iþim fabrikasý ile görüþmek olacak. Cihaz elinde olup deneyen arkadaþlar yakýnda buraya sonucu yazarlar.
    Konu Volkan tarafýndan (09-12-2006 Saat 16:12 ) deðiþtirilmiþtir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri