REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Herkes Cin Mallarını Geri Veriyor,Kasımpaşalı Remzi Çinli Karısını Çine İade Ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo Herkes Cin Mallarını Geri Veriyor,Kasımpaşalı Remzi Çinli Karısını Çine İade Ediyor

Çinli karısını iade ediyor

Çin mallarının zehirli çıkması haberlerinden etkilenen adam, Çinli karısını ailesinin evine gönderiyor...

Herkes Çin mallarını, Kasımpaşalı Remzi Çan da Çinli karısını iade ediyor. Nedeni ise Çin mallarının sağlığa zararlı olması. 3 yıl önce turistik bir gezi için İstanbul a gelen Bingxin ile Sultanahmet te tanışan Remzi, kısa sürede Çinli kızın kalbini fethetmiş. Daha sonra da evlenip mutlu bir yuva kurmuşlar. Ancak son günlerde medyada yer alan Çin malları sağlığa zararlı haberleri, Remzi nin aklını karıştırmış. Sonunda da Bingxin i ailesinin yanına geri göndermeye karar vermiş! Prostat kanseri mi olayım! ARTIK Çinliler e hiç güveninin kalmadığını belirten Remzi Çan, "Her gün gazetelerde okuyoruz. Bunların ürettiği mallar insanları zehirliyormuş. Televizyonlar, Çin malı alanlar hemen iade etsinler diye bangır bangır bağırıyor. Sonuçta bizim hanım da Çin malı! Bunca yıldır birlikteyiz bir yamuğunu falan görmedim ama ya beni içten içe zehirliyorsa! Ya prostat kanseri falan olursam! Hayatımı riske atamam. Babasına mektup yazdım, gelsin alsın kızını" diyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyiki defolu çıkmamış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten ilginç gende sağduyulu olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu gerçekmi ya.Kafaya bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu gerçekmi ya.Kafaya bak
    Habertürk'ten aldım.Gerçek olmasa yayınlamazlardı ama çok komik bir durum gülermisin ağlarmısın hesabı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Habertürk'ten aldım.Gerçek olmasa yayınlamazlardı ama çok komik bir durum gülermisin ağlarmısın hesabı
    tek çinlimi deliler elbettte bizde'de deli var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belki işçilikten çalıp hızlı sürümdür
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri