REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tüm Üyelerin Okumasını Rica Ediyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Tüm Üyelerin Okumasını Rica Ediyorum

Herkesin dikkatle okumasını ve kendisine öz eleştiride bulunmasını,
    Gerek görmüşse de yorum yazmasını rica ediyorum.
    Sevgilerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim Ne Kadar Güzel Anlatmışsın.Eline Emeğine Sağlık.Bilinen Bir Ayıbımızı Yüzümüze Şamar Gibi Vurdun.Çok Haklısın.Dilimizin Yarısını kaybettik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çevremdeki insanlar tarafından türkçeyi iyi kullandığı söylenen birisi olarak,ben bile zaman zaman gerek forumdaki yazılarımda gerekse günlük konuşmalarımda yukarıda sözü edilen tabirleri kullanıyorum...maalesef dil konusunda fransızlar kadar bile olamadık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım içler acısı durumumuzu çok güzel anlatmışsın,üzülmemek eldemi,emeğine sağlık,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğru söze nedenir çok güzel anlatmışsın sağol
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline ve yazdığın o kelimelerin hepsine kurban olayım arkadaşım denilecek başka bir şey bırakmamışsın zaten bizlere ama unutmamamız bir şey daha var bence bunları kendimiz kabul ettik nedenimi haa bende karşıyım bu tür bilmediğim kelimelere ama ne yapacaksın tutturmuşuz bir avrupalı olma hefesini gidiyoruz işte unutmamamız gereken bir şey var bir zamanalar avrupalılar bizlere özenirlerdi neyimimizimi en başta hamam olayı onlarda yoktu ve bizlerden öğrendiler bu durumu ama ne yapalımki şu anda biz onları özenmekteyiz nelerini özeniyorsak aslında bunların hepsinin bir düzenbazlık yani bizleri yok etme olduğunu bir anlasak daha nelerimizi yok ettiğni bir düşünün en başta saygı ve sevgimizi yok etmeye çalışıyorlar sonra namus davamızı yok etmeye ve en sonunda da dinimizi kendi istedikleri gibi yani dahası incili nasıl kendilerine göre uydurdularsa bizleride dinimizi de o şekilde bizlere ve bizden sonraki nesillerimize aşılamaya çalışmaktalar yaa neyse daha söylenecek çoook şeyler var ama sizleride sıkmış oldum galiba özür dilerim AMA NE OLUR ÖZÜMÜZÜ KAYBETMEYELİM ARKADAŞLAR ne varsa özümüzde var ve geleceğimizi ve dostlarımızı bunlara göre seçelim.saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederim arkadasım bize Türkçemizi hatırlattığın için malesef yazdıkalrının hepsi doğru gittikçede dilimiz bozuluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum az daha beklersen 3 yıl kadar sonra ben bunu 40 yıldır insanlara anlatmaya çalışıyorum demeyi düşünüyorum

amma ve lakin daha 37 yıl oldu

hoş 40 yaşına ulaşsakta hepimiz 40 defa yazsakta artık çok geç gibi geliyor bana bilmiyorum sizler neler düşünüyorsunuz , bana geri kafalı diyen bile oldu yani ingilizce konuşarak yaşamak ilericilik ve medenilik TÜRKÇE konuşarak yaşamak ise geri kafalılık olmuş gençler çok bişey biliyorum ben havasıyla kendi özüne yakışmayan sözleri daha çok kullanıyor artık yukarıdaki yazıyı yazan arkadaş ve benim gibiler ise; bizler daha çok uğraşmak ve emek sarfetmek zorundayız dilimizi yaşatabilmek için bu şart

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kamus'uma el uzatan namusuma el uzatmıştır.(Kamus=Büyük sözlük)
    Cemil Meriç

Dilimizi kullanırken yaptığımız tüm bu yanlışlıkları birden ve tamamıyla düzeltmek mümkün değil belki.Önemli olan gün geçtikçe bu hatalarımızi düzeltip, azaltmak.Örneğin şu anda yanlış kullandıklarımızın oranı %10 ise bunu bir dahaki aya %5 e indirmek.Türkçe konusunda duyarlı olan tüm arkadaşlara teşekkürler...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herşeyden önce konuya önem verip görüş belirten arkadaşlara teşekkür ederim.
    Yukarıdaki yazılar bana ait değil,elektronik posta olarak PPS formatında bana geldi.Resimleri ayıklayıp internet'e yüklemek ise bana kaldı.
    Türkçe'me karşı,çok duyarlı olduğumdan sizlerle paylaşmayı uygun gördüm,yanılmamışım iyi olmuş,sağolun.
    Unutmayalım ki,"Dil'i olmayan bir millet,yok olmaya mahkumdur".

Dil (Lisan) çok önemli olduğundan,Türkçe'nin de Dünya dil'i olabilmesi için Türkçe Olimpiyat'ları yapılmaya başlandı.Türkçe Olimpiyat'larına emeği geçen herkese şahsınızda teşekkür ediyorum.

Unutmayalım,
    Yok olmamak için dilimize sahip çıkmak zorundayız.

Sevgiler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri