REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: lig tv'yi internetten izleyin(alıntıdır)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart lig tv'yi internetten izleyin(alıntıdır)

Böyle bir olayın varlığına yeni tanık oldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Biliyorum ki buna hayır diyecek yoktur... Bu arada sistem %100 çalışıyor, denenmiştir

1- [---------------------------------- - maç listesi burada önce buraya gidiyoruz. (Sadece Internet Explorer kullanın!)

2- Maç listesinde izlemek istediğimiz maçın üzerine mouse ile geliyoruz. Solda maçın hangi kanalda verildiği yazıyor:

3- Süper Lig maçları genellikle Sopcast programının kanallarından veriliyor. O zaman ne yapıyoruz? Sopcast programını indiriyoruz

4- Programı indirip kurduktan sonra, sitede en tepede büyük butonlar var: Sopcast TV Player, PPStream TV Player vs gibi... Maçımız Sopcast'ten yayınlanacaksa "Sopcast TV Player" a tıklıyoruz...

5- Sitede player'ımız açılıyor, player'ın hemen altında da o player için kanal listesi mevcut

6- Kanal listesinden maçın yayınlanacağı kanala tıklıyoruz... lig tv channel 30 da

7- 1-2 dakika sonra görüntümüz geliyor.
    Konu Özgür Erge tarafından (26-08-2007 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle bir olayın varlığına yeni tanık oldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Biliyorum ki buna hayır diyecek yoktur...
    BEN HAYIR DİYORUM..

konu kapanmıştır.. lütfen forum kurallarını okuyunuz..Bu size son uyarımdır bir daha aynısı olursa forumdan uzaklaştırılıacaktır lüfen dikkat ediniz..
    Konu Özgür Erge tarafından (26-08-2007 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri