Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: lig tv'yi internetten izleyin(alýntýdýr)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart lig tv'yi internetten izleyin(alýntýdýr)

Böyle bir olayýn varlýðýna yeni tanýk oldum ve sizlerle paylaþmak istedim. Biliyorum ki buna hayýr diyecek yoktur... Bu arada sistem %100 çalýþýyor, denenmiþtir

1- [---------------------------------- - maç listesi burada önce buraya gidiyoruz. (Sadece Internet Explorer kullanýn!)

2- Maç listesinde izlemek istediðimiz maçýn üzerine mouse ile geliyoruz. Solda maçýn hangi kanalda verildiði yazýyor:

3- Süper Lig maçlarý genellikle Sopcast programýnýn kanallarýndan veriliyor. O zaman ne yapýyoruz? Sopcast programýný indiriyoruz

4- Programý indirip kurduktan sonra, sitede en tepede büyük butonlar var: Sopcast TV Player, PPStream TV Player vs gibi... Maçýmýz Sopcast'ten yayýnlanacaksa "Sopcast TV Player" a týklýyoruz...

5- Sitede player'ýmýz açýlýyor, player'ýn hemen altýnda da o player için kanal listesi mevcut

6- Kanal listesinden maçýn yayýnlanacaðý kanala týklýyoruz... lig tv channel 30 da

7- 1-2 dakika sonra görüntümüz geliyor.
    Konu Özgür Erge tarafýndan (26-08-2007 Saat 13:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Böyle bir olayýn varlýðýna yeni tanýk oldum ve sizlerle paylaþmak istedim. Biliyorum ki buna hayýr diyecek yoktur...
    BEN HAYIR DÝYORUM..

konu kapanmýþtýr.. lütfen forum kurallarýný okuyunuz..Bu size son uyarýmdýr bir daha aynýsý olursa forumdan uzaklaþtýrýlýacaktýr lüfen dikkat ediniz..
    Konu Özgür Erge tarafýndan (26-08-2007 Saat 13:17 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri