REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Araba muzik tesisati hk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old Araba muzik tesisati hk.

Merhaba buraya yazmamin sebebi sizlerin tecrubelerinizden faydalanabilmek belki yazdigim konunun yeri burasi degil ama kusura bakmayin.Konu su BMW X3 serisine ALPINE marka tesisat kurmak istiyorum vermis olduklari bilgilere gore iyi aletlere benziyor birde sizlerin dusuncelerini almak istiyorum.
    Radyo CDA 9887R
    Amfi MRP M850
    hoporlorler ise SPX 17PRO serisi
    Bunlarla iyi bir randiman elde edebilirmiyim tum fikirler kabul edilir yanliz hafta sonuna karar almaliyim.Yardiminiz icin tesekkurler selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alpina tüm ülkede ciddi anlamda tutulan bir marka
    benim çok fazla bir bilgim yok ama pıoneer alacaksan gerekli yardımı yapayım
    bir kere bas alacaksan kesinlikle çelik bas al aynı zamanda bas verirken tiz seste çıkarabilsin
    anfiyide arabanın gücü kadar al sonra oda aküden dolayı tıkanıp kalmasın
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım tesisat yaptırdığın zaman arabanın aküsünden başka akü taktırman gerekir bu arada kıcker marka da kaliteli bilgilerinize saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrı akü zaten gerekir ancak bu işi yaptıracaksanız BMW'yi avucunun içi gibi bilen birilerine yaptırın çünkü BMW lerde elektronik sistem -japon arabalarındaki kadar olmasada- çok karışıktır...iyi bişey yapayım derken başka problemler yaşamayın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

ilginiz icin tesekkurler sayin cabbari pioneer cok kullandim degisiklik olsun diye bu markayi sectim zaten tesisat BMW bayisinde yerlestirilecek ek batarya gibi ayni anda suksek amperli bir alternator takilacak sarj icin.Iyi aksamlar:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri