REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: usb yi görmüyor cihaz 2000cıs süper plush

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 usb yi görmüyor cihaz 2000cıs süper plush

arkadaşlar 2000cıs usb li caihaz var flash disk taktığım zaman neden cihaz tanımıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kobal04 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 2000cıs usb li caihaz var flash disk taktığım zaman neden cihaz tanımıyor.
    Tanıması lazım.Usb belleki pc ye takınca peki pc goruyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım usb ni bilgisayar görüyor ise usb ni FAT 32 de biçimlendir sonra cihaza tak. nextlere takacağınız flaş diskleri ilk olarak FAT 32 de biçimlendirdikten sonra takmanız gerekir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar ben 2000 s plas kulanıcısıyım bir arkadaşımada önerdim gittik aldık evet usb yi tanımıyordu aldığımız yere gittik 3 recewerdede denedik onlarda usb yi tanımadı usb fat 32 idi yani benim cihaz tanıyor ama onlar tanımıyordu.belki bilgisi olmayanlar için yazıyorum şu an buradaki mesele yani sorun şimdi tam emin değilim ama cihazda ya eski yazılım olduğu zaman yada yeni yazılım olduğu zaman tanımıyor.işte gittik o yazılımın birini yüklediler o zaman usb yi tanıdı.böyle bir sorunu olanlar bence aldığı yere gitsinler onların tanıdığı yere yönlendirilirler oradada sorun çözülür saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

109 dan eski yazılım yüklüyse tanımaz
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kobal04 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Flash belleği bigisayarda Fat 32 olarak biçimlendiriniz.Her Flash bellek çihazda çalışmaz.Çalışan markalar Özellikle de Kington markalarda şu ana kadar sıkıntı yaşanmadı.Flash bellek alırken çalışan markalardan almaya çalışınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri