Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: usb yi görmüyor cihaz 2000cýs süper plush

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 usb yi görmüyor cihaz 2000cýs süper plush

arkadaþlar 2000cýs usb li caihaz var flash disk taktýðým zaman neden cihaz tanýmýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kobal04 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar 2000cýs usb li caihaz var flash disk taktýðým zaman neden cihaz tanýmýyor.
    Tanýmasý lazým.Usb belleki pc ye takýnca peki pc goruyormu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým usb ni bilgisayar görüyor ise usb ni FAT 32 de biçimlendir sonra cihaza tak. nextlere takacaðýnýz flaþ diskleri ilk olarak FAT 32 de biçimlendirdikten sonra takmanýz gerekir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selamlar ben 2000 s plas kulanýcýsýyým bir arkadaþýmada önerdim gittik aldýk evet usb yi tanýmýyordu aldýðýmýz yere gittik 3 recewerdede denedik onlarda usb yi tanýmadý usb fat 32 idi yani benim cihaz tanýyor ama onlar tanýmýyordu.belki bilgisi olmayanlar için yazýyorum þu an buradaki mesele yani sorun þimdi tam emin deðilim ama cihazda ya eski yazýlým olduðu zaman yada yeni yazýlým olduðu zaman tanýmýyor.iþte gittik o yazýlýmýn birini yüklediler o zaman usb yi tanýdý.böyle bir sorunu olanlar bence aldýðý yere gitsinler onlarýn tanýdýðý yere yönlendirilirler oradada sorun çözülür saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

109 dan eski yazýlým yüklüyse tanýmaz
    HER ÞEY TÜRKÝYE ÝÇÝN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kobal04 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Flash belleði bigisayarda Fat 32 olarak biçimlendiriniz.Her Flash bellek çihazda çalýþmaz.Çalýþan markalar Özellikle de Kington markalarda þu ana kadar sýkýntý yaþanmadý.Flash bellek alýrken çalýþan markalardan almaya çalýþýnýz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri