REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: D Smart TFF'ye Süper Lig'in yayın hakkı için inanılmaz bir teklif sundu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yenıkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar atlattiğiniz konular var birincisi maçlari d smar alirsa butun uydu cıhazlar değişecek fiyati ne peki en yuksek 350 ytl endüşük 310 ytl bu bir karaborsa buna en duşuk cıhazı alayım dersen 310 ytl vereceksin gerçi hepsı aynı cıhaz her yapısıyla ayni ikincisi izlediğin maç için kontor yukleyeceksin kontor nekadar olacak bilinmiyor kaç kontur maç için harcanacak bilinmiyor ve 3 birşey dsmart kupa maçlarini aldi yaklaşik 45 gün hihaz yoktu maçlari almadan once cihaz kaç paraydi bilen varsa ben yinede hatirlatayim en pahali cihaz o gün 280 ytl idi bügün 350 ytl bunlar maçlari alsin cihaz 450 ytl olur arti maç başi kontor bu ne soygunluk anlamiş deyilim buna devlet nasil izin verir serbest biyasa diye vatandaşin cebine dokunmak niye vatandaşi soymak niye ben satici olarak boykot ettim ve dsmart satmiyorum satmayida düşünmuyorum ben 3 tane sattim dsmarttan bize anlatilanlarla semınerde bugünku pıyasa fıyatlarına gore bize yalan soylediler her yetkiliyle de tartişirim bu konuyu istesinler firma ismi veririm ve tartişalim o günlerde bizlere 250 ytl civari diyenler bu gün neden 350 ytl ye cihazlarini sattiriyor onuda anlamiş deyilim herkezden özür dilerim ama ben satici ve belkide burda yazanlarin çoğu tuketici bilmiyorum ama şahsen bizleri soyuyorlar saygilarimla
    teklif verme düzmece ustalar maksat dsmart tın satışaları patlasın yani olay sansasyon yaratmak geçmişde de freee tv adı altında bu yapılmıştı olay şimdikide farklı bir olay degil maç ihalesi alacaklarından degil 500 bin adet d-smarttın tüketilmesi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında forumdaki yöneticilerin dikkatini çekiyormu bilmiyorum.Ne zaman bu D smart konusu açılsa herkesin morali bozuluyor küfür etmekte zor tutuyorlar kendilerini arkadaşlar..D smart'tan öyle veya böyle çıkarı olan üç beş kişi hariç.Bir'de ben kazıklandım başkası'da kazıklansın diye düşünenler hariç.Bu D smart konusu sadece kendi bölümü içerisinde kalsa,top 20'de görükmese sadece merak edenler ilgilenenler o bölüme girse kendileri çalıp kendileri oynasalar olmazmı.Hem'de bizlerin morali bozulmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında forumdaki yöneticilerin dikkatini çekiyormu bilmiyorum.Ne zaman bu D smart konusu açılsa herkesin morali bozuluyor küfür etmekte zor tutuyorlar kendilerini arkadaşlar..D smart'tan öyle veya böyle çıkarı olan üç beş kişi hariç.Bir'de ben kazıklandım başkası'da kazıklansın diye düşünenler hariç.Bu D smart konusu sadece kendi bölümü içerisinde kalsa,top 20'de görükmese sadece merak edenler ilgilenenler o bölüme girse kendileri çalıp kendileri oynasalar olmazmı.Hem'de bizlerin morali bozulmaz.
    Evet bunun farkındayız.D SMART bölümünü ilk acan sat forumlardan biriyiz. Açmamızdaki neden d smartı destek degil.Forumdaki konuların daha duzenli olması acısındandır. D smart bana göre bir platform degildir.Yayının ne olacagı ileri tarihte belli degildir. D smart alan insanlar ömür boyu free seyredecez diye alıyorlar bu cihazları madolyanın yönü ters dönünce merak ediyorum o cihazları

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SANSUI FREE TV vakası olarakta adlandırabiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıne yapacaklarını yapacaklar bızde futbol keyfınden mahrum edecekler dogan holdıng bu zamana kadar medyada ne yaptıkı sonunu getırdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Failed Sm

boş şeyler bu d smart süper lig lig tv de izlenir bunu öğrenemedi d smart halen kafamızı bozuyodevilprv:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar alacaklarindan degil olay su d smart reklami simdi gazetelere ilan tv ye reklam bunlarin hepsi para gerci kendi tv sinde reklam yapar ama reklaminda vergisi var bu yuzden d smart sattirmak icin bedava reklam olayi sansui free tv gibi yoksa 180 milyon dolar para nerden bulsunlar gerci po var arkasinda hangi kacak yakit satatigi icin ceza uygulanan sirket

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç bi şey elde edemezler...federasyonda digiturkte arslanlar gibi sözleşme koşullarına uyacaklar...1 milyar $'lık tazminat söz konusuyken hiç kimse gidip başka bir yayın kuruluşuyla masaya oturamaz....anca 2010 daki ihaleye girebilir D-Smart...
    Konu bulletfromhell tarafından (28-08-2007 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı matrix1977 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar alacaklarindan degil olay su d smart reklami simdi gazetelere ilan tv ye reklam bunlarin hepsi para gerci kendi tv sinde reklam yapar ama reklaminda vergisi var bu yuzden d smart sattirmak icin bedava reklam olayi sansui free tv gibi yoksa 180 milyon dolar para nerden bulsunlar gerci po var arkasinda hangi kacak yakit satatigi icin ceza uygulanan sirket
    doğru söylüyosun...uydu kontrollü kaçak mazot....adamlar daha teknik çalı-şı-yorlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu fikri kesinlikle destekliyorum....:45::45::45:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri