arkadaşlar atlattiğiniz konular var birincisi maçlari d smar alirsa butun uydu cıhazlar değişecek fiyati ne peki en yuksek 350 ytl endüşük 310 ytl bu bir karaborsa buna en duşuk cıhazı alayım dersen 310 ytl vereceksin gerçi hepsı aynı cıhaz her yapısıyla ayni ikincisi izlediğin maç için kontor yukleyeceksin kontor nekadar olacak bilinmiyor kaç kontur maç için harcanacak bilinmiyor ve 3 birşey dsmart kupa maçlarini aldi yaklaşik 45 gün hihaz yoktu maçlari almadan once cihaz kaç paraydi bilen varsa ben yinede hatirlatayim en pahali cihaz o gün 280 ytl idi bügün 350 ytl bunlar maçlari alsin cihaz 450 ytl olur arti maç başi kontor bu ne soygunluk anlamiş deyilim buna devlet nasil izin verir serbest biyasa diye vatandaşin cebine dokunmak niye vatandaşi soymak niye ben satici olarak boykot ettim ve dsmart satmiyorum satmayida düşünmuyorum ben 3 tane sattim dsmarttan bize anlatilanlarla semınerde bugünku pıyasa fıyatlarına gore bize yalan soylediler her yetkiliyle de tartişirim bu konuyu istesinler firma ismi veririm ve tartişalim o günlerde bizlere 250 ytl civari diyenler bu gün neden 350 ytl ye cihazlarini sattiriyor onuda anlamiş deyilim herkezden özür dilerim ama ben satici ve belkide burda yazanlarin çoğu tuketici bilmiyorum ama şahsen bizleri soyuyorlar saygilarimla
Yer imleri