Hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkur: 0
Hayırlı uğurlu olsun.
1960 darbesi öncesi dönemi hatırlattı bana....menderes büyük oy oranıyla tek başına iktidar,bastonunda her zaman -cumhurbaşkanı olduğu süre boyunca bile- dp amblemi olan bayar cumhurbaşkanı ve çoğu medya iktidar yalakası olmuş durumda...ben bir fark göremedim bugünle...zaten başbakanda menderes'i seçim kampanyasında kullanmaktan çekinmedi...sizcede tuhaf değilmi???
akp lilerin cumhurbaşkanı oldu işte.şimdi çok daha rahat kadrolaşma olucak..
Türkiyenin Cumhurbaşkanı olacak hayırlı olsun
Vatana Millete Hayirli Ugurlu Olsun Bir Anadolu Insani çok Kibar Allah Muaffak Eylesin Seçilmesine Katkida Bulunan Herkese Teşekkürler.ülkenin önünü Zorlamalarla Kapatmak Istiyenler Bundan Ders çikarirlar Sanirim Milletle Alay Olmaz Zitlaşma Olmaz Millet Ne Yaparsa Iyisini Yapar.millete Memlekete Hayirli Ugurlu Olsun.allah Yar Ve Yardimcisi Olsun. çok Güzel Işler Olacak Güller Açacak Gülden Kimseye Zarar Gelmez. Gül Güzeldir Milletin Gülü Güldür. Barina Basmiştir. Hasetlige Fesatliga Kine Gareze Gerek Yoktur çekemezlik Millete Hakarettir Bu Durumu Millet Yapti Başimizin Tacidir Deyip Kabul Etmek Gerek Erdemlilik Bunu Gerektirir.
Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (29-08-2007 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.
Vatana Millete hayırlı olsun
hayırlı olsun:45:![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri