Evet
Hayır
İlk ben yazayım kesinlikle hayır ama içlerinden iyi çıkabilir onlara sözüm yok ama teknik servise bir düştünüzmü sinir olmamak içten bile değil malesef
niye bedavayamı yapaçaklar. adamlar dükkan parasını ödüyor vergi ödüyor bütün insanları nasıl memnun etsinler. ödemelerde zaman bulsalar o zaman müşteriye ilgi gösterirler diye düşünüyorum sizce yanılıyormuyum.............
evet ustaya,dürüst insanlara,bilgili servislere sözüm yok.Ancak bazıları varki 1 YTL.lik parçayı 10 YTL isteyenler var.inanın buna şahit oldum.
genelde hayır
ben şu an için memnun'um gerçekten dürüst arkadaşlar var para konusu'da sor suştur balıklama atlama canım!!!
![]()
çoğu yalan konuşuyo...dürüst ve sözüne sadık olanına az rastladım...para kazanmak tabiiki esastır,ancak tokatçılık ve vurgunculuk ayrı hadiselerdir..üstüne üstlük zaman zaman 'iş yok para yok' derler ancak fiyatını beğenmediği işe gitmez.....hepsi böylemidir???kesinlikle hayır...benim en yakın dostum elektronikçi....üstte saydığım gibi birisi olsaydı hem 20 yıldır piyasada tutunamazdı,hemde benim dostum olamazdı....selametle
nekadar olsa insanımız yinede memnun olmaz
evet memnun![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri