REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Teknik Servislerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
66. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

29 43.94%
  • Hayır

37 56.06%
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: Teknik Servislerden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

destek veren tüm servisci arkadaşlara sonsuz sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teknik destek veren tüm arkadaşlara ve sitemize sonsuz sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı schwabbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    katiyetlen memnun degilim,hic bir siteden,tum next 8000 leri rezil ettiniz
    ilk mesajımda yazmıştım bakarsanız buyun örneği yurdumun güzel insanı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilkeli olun kardeşim sizde...esnaf takımının alayı adamına göre fiyat çeker...öyle kıvraklıklar (kibar yazdım) yaparsanız müşteride size öyle yapar...siz akıllısınız, müşteri daha akıllı oldumu işinize gelmez...tekrar ediyorum:ilkeli olun,tek fiyat çalışın,alışverişlerinize pazarlık koymayın,faturalı satış yapın (ama hepiniz yapmalısınız) ,o zaman anlattığın durumlarla karşılaşmazsın....
    sen nediyosun be nedemek ilkeli olun. benitaniyormusun benden alisverismi yaptin nedemek o oyle.ben orda yazmadimmi herkes bir olmaz diye .nedemek esnaf takimi. sen orda muhabbet olsun diye kimseyi karalayamazsin.pahaliysa zaten musteri almaz..beni oyle oyazdigin insanlarla bir tutamazsin terbiyesizlik yapma.. haram yiyen insan kandiran serefsizdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilkeli olun kardeşim sizde...esnaf takımının alayı adamına göre fiyat çeker...öyle kıvraklıklar (kibar yazdım) yaparsanız müşteride size öyle yapar...siz akıllısınız, müşteri daha akıllı oldumu işinize gelmez...tekrar ediyorum:ilkeli olun,tek fiyat çalışın,alışverişlerinize pazarlık koymayın,faturalı satış yapın (ama hepiniz yapmalısınız) ,o zaman anlattığın durumlarla karşılaşmazsın....
    sen benim laflarima neden boyle atladin tam anlamadim.bende benim rahatsiz oldugum konulari yazdim . esnafin iyiside var kotusude musterinin iyîside var kotusude ..bunu bilmen lazim..bu yazdiklarima cevap bekliyorum ama rakkas yapmadan(kibar yazmadim) ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde sen insanlarla konusmayi ogren.herkesle kahve agziyla konusamazsin.senin gibi musteriyide tahmin ediyorum kimseye guvenmez, herkesi kendi gibi sanir..
    Konu zabataygatör tarafından (29-08-2007 Saat 03:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu tam anlatamadık sanırım.Ve herkeste anketi yanlış anlıyor.Bu yüzden anket kapanmıştır.(SİTEMİZDEN MEMNUNMUSUNUZ SORULMAMIŞTI,YADA CİHAZ MAGDURLARI SORULMADI)İleri tarihte bu konuyu anket degilde normal konu olarak acacam..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri