REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Flaş Trabzon-Sivas Maçı İçin Futbol Federasyonu Kararı Açıkladı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Flaş Trabzon-Sivas Maçı İçin Futbol Federasyonu Kararı Açıkladı...

FLAŞ.. FLAŞ.. VE OLAYLI TRABZON SİVAS MAÇI İÇİN FUTBOL FEDERASYONU KARARINI VERDİ.

Olaylı Trabzonspor Sivasspor maçının kararı için bugün iki eksik üye ile toplanan Futbol Federasyonu son 30 saniye oynanmadan tatil edilen karşılaşma ile ilgili kararını biraz önce verdi.. İŞTE KARAR
    Futbol federasyonu maçın tarafsız bir sahada yeniden oynanmasına , tekrarına karar verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence en mantıklı karar buydu...geç te olsa doğruyu buldular....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne şiş yandı ne kebap misali bencede iyi karar iki takım içinde hayırlı oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birkaç gerizekalı provokatör yüzünden Trabzon kazandığı 3 puan için tekrar mücadele edecek. Sadece Trabzon değil, o kadar insan tekrar bir maç daha oynayacaklar ve belki de Trabzon kazandığı 3 puanı kaybedecek.. Gerizekalı lafı çok çok az kalıyor ama o insanlara söylemek istediğim kelimeleri burada yazamıyorum.. onlar anlasınlar artık neler küfretmek istediğimi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

heriki taraf için hayırlısı buydu. umarım böyle şeyler birdaha yaşanmaz. futbol sevgimiz ve zevkimiz körelmez. herkese saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sivasspor maçı yeniden oynanacak
    Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün gerçekleştirdiği toplantıda yarıda kalan Sivasspor maçının tarafsız bir sahada seyircisiz tekrar oynanmasına karar verdi.

Federasyonun konuyla ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verildi: "12.08. 2007 tarihinde Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Sivasspor Turkcell Süper Lig futbol müsabakasının 90+2. dakikasında müsabakanın hakemi Bülent Demirlek tarafından tatil edilmesi neticesi, dosya ve ekleri TFF Yönetim Kurulu'nun 28.08.2007 günü yapmış olduğu toplantıda etraflıca görüşülmüş, dosyada bulunan hakem, gözlemci, temsilci raporları detaylı şekilde incelenmiş, müsabaka gözlemcisi ve temsilcileri Kurul'da dinlenmiş, ek raporlarına başvurulmuştur.

Gözlemci ve temsilcilerin ek raporları doğrultusunda hakemin müsabaka ile ilgili tatil kararı Yönetim Kurulu'nca uygun görülmemiş olup, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18/a ve 29/b son fıkra maddeleri hükmü gereği müsabakanın tarafsız bir sahada, seyircisiz olarak, ileride belirlenecek bir tarihte tekrarına karar verilmiştir.

Müsabaka hakemi hakkında müsabakayla ilgili soruşturma açılmasına, ayrıca basında yer alan demeçleri sebebiyle Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile yöneticilerden Abdullah Başer ve Zeyyat Kafkas'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiştir."

:welcome:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok yalnış bir karar bu karar emsal keşkil edeceği için bu işin altından kalkamazlar artık
    diye düşünüyorum bu işin kitabınad yazan şudur yarıda kalan maç hükmen tescil olunur
    ama ülkemizde hiç bir şey kitaba uygun olmadığı için buda normal demeki????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok yalnış bir karar bu karar emsal keşkil edeceği için bu işin altından kalkamazlar artık
    diye düşünüyorum bu işin kitabınad yazan şudur yarıda kalan maç hükmen tescil olunur
    ama ülkemizde hiç bir şey kitaba uygun olmadığı için buda normal demeki????
    kardeş aynı hakem gs - fb maçını geçen sene tatil etmeyip bitiriyorsa ts - sivas maçınıda tatil etme keyfiyeti yoktur bunu yaparsa çifte standart vardır gs takımını korumak vardır

ts takımı bu maçtan 5 maç ceza alıyorsa gs takımının bir sezon ceza alması gerekmez mi

bu ne biçim adalet bu ne biçim bir düzen ben anlamadım

sen hakemi hatalı buluyorsun hiç bir kurul üyesi hakemi haklı bulmuyor oynatması gerektiğini düşünüyor

peki bu maç neden tekrar 1. dakikadan ve 0-0 başlıyor

ben aziz yıldırım'a kızıyordum ama kesinlikle artık kızmıyorum gerçekten başkan federasyon ile ne dediyse doğruymuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı devid Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş aynı hakem gs - fb maçını geçen sene tatil etmeyip bitiriyorsa ts - sivas maçınıda tatil etme keyfiyeti yoktur bunu yaparsa çifte standart vardır gs takımını korumak vardır

ts takımı bu maçtan 5 maç ceza alıyorsa gs takımının bir sezon ceza alması gerekmez mi

bu ne biçim adalet bu ne biçim bir düzen ben anlamadım

sen hakemi hatalı buluyorsun hiç bir kurul üyesi hakemi haklı bulmuyor oynatması gerektiğini düşünüyor

peki bu maç neden tekrar 1. dakikadan ve 0-0 başlıyor

ben aziz yıldırım'a kızıyordum ama kesinlikle artık kızmıyorum gerçekten başkan federasyon ile ne dediyse doğruymuş
    ülkede kuralsızlık kural olmuşsa daha vahim şeyler olacak bu karar tamamen keyfidir diye düşünüyorum tıpkı emsallerinde olduğu gibi yani gs fb maçını
    hatırlayalım avrupada olsa takımları bir alt lige gönderirler ama bizde kural yok
    amlesef dostum nasıl yaranırım hasabı olduğu sürece futbolumuz hep bir ileri iki geri olur neyse inşallah bir an evvel bu federasyon gider ve mehmet ali yılmaz
    gelir selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülkede kuralsızlık kural olmuşsa daha vahim şeyler olacak bu karar tamamen keyfidir diye düşünüyorum tıpkı emsallerinde olduğu gibi yani gs fb maçını
    hatırlayalım avrupada olsa takımları bir alt lige gönderirler ama bizde kural yok
    amlesef dostum nasıl yaranırım hasabı olduğu sürece futbolumuz hep bir ileri iki geri olur neyse inşallah bir an evvel bu federasyon gider ve mehmet ali yılmaz
    gelir selamlar
    evet düşüncelirine katılıyorum aynı olaylar Avrupa'da olsa cezaları çok daha farklı olur

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri