Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Flaþ Trabzon-Sivas Maçý Ýçin Futbol Federasyonu Kararý Açýkladý...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Flaþ Trabzon-Sivas Maçý Ýçin Futbol Federasyonu Kararý Açýkladý...

FLAÞ.. FLAÞ.. VE OLAYLI TRABZON SÝVAS MAÇI ÝÇÝN FUTBOL FEDERASYONU KARARINI VERDÝ.

Olaylý Trabzonspor Sivasspor maçýnýn kararý için bugün iki eksik üye ile toplanan Futbol Federasyonu son 30 saniye oynanmadan tatil edilen karþýlaþma ile ilgili kararýný biraz önce verdi.. ÝÞTE KARAR
    Futbol federasyonu maçýn tarafsýz bir sahada yeniden oynanmasýna , tekrarýna karar verdi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence en mantýklý karar buydu...geç te olsa doðruyu buldular....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne þiþ yandý ne kebap misali bencede iyi karar iki takým içinde hayýrlý oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Birkaç gerizekalý provokatör yüzünden Trabzon kazandýðý 3 puan için tekrar mücadele edecek. Sadece Trabzon deðil, o kadar insan tekrar bir maç daha oynayacaklar ve belki de Trabzon kazandýðý 3 puaný kaybedecek.. Gerizekalý lafý çok çok az kalýyor ama o insanlara söylemek istediðim kelimeleri burada yazamýyorum.. onlar anlasýnlar artýk neler küfretmek istediðimi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

heriki taraf için hayýrlýsý buydu. umarým böyle þeyler birdaha yaþanmaz. futbol sevgimiz ve zevkimiz körelmez. herkese saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sivasspor maçý yeniden oynanacak
    Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün gerçekleþtirdiði toplantýda yarýda kalan Sivasspor maçýnýn tarafsýz bir sahada seyircisiz tekrar oynanmasýna karar verdi.

Federasyonun konuyla ilgili açýklamasýnda þu görüþlere yer verildi: "12.08. 2007 tarihinde Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Sivasspor Turkcell Süper Lig futbol müsabakasýnýn 90+2. dakikasýnda müsabakanýn hakemi Bülent Demirlek tarafýndan tatil edilmesi neticesi, dosya ve ekleri TFF Yönetim Kurulu'nun 28.08.2007 günü yapmýþ olduðu toplantýda etraflýca görüþülmüþ, dosyada bulunan hakem, gözlemci, temsilci raporlarý detaylý þekilde incelenmiþ, müsabaka gözlemcisi ve temsilcileri Kurul'da dinlenmiþ, ek raporlarýna baþvurulmuþtur.

Gözlemci ve temsilcilerin ek raporlarý doðrultusunda hakemin müsabaka ile ilgili tatil kararý Yönetim Kurulu'nca uygun görülmemiþ olup, Futbol Müsabaka Talimatý'nýn 18/a ve 29/b son fýkra maddeleri hükmü gereði müsabakanýn tarafsýz bir sahada, seyircisiz olarak, ileride belirlenecek bir tarihte tekrarýna karar verilmiþtir.

Müsabaka hakemi hakkýnda müsabakayla ilgili soruþturma açýlmasýna, ayrýca basýnda yer alan demeçleri sebebiyle Trabzonspor Kulübü Baþkaný Nuri Albayrak ile yöneticilerden Abdullah Baþer ve Zeyyat Kafkas'ýn Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiþtir."

:welcome:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok yalnýþ bir karar bu karar emsal keþkil edeceði için bu iþin altýndan kalkamazlar artýk
    diye düþünüyorum bu iþin kitabýnad yazan þudur yarýda kalan maç hükmen tescil olunur
    ama ülkemizde hiç bir þey kitaba uygun olmadýðý için buda normal demeki????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok yalnýþ bir karar bu karar emsal keþkil edeceði için bu iþin altýndan kalkamazlar artýk
    diye düþünüyorum bu iþin kitabýnad yazan þudur yarýda kalan maç hükmen tescil olunur
    ama ülkemizde hiç bir þey kitaba uygun olmadýðý için buda normal demeki????
    kardeþ ayný hakem gs - fb maçýný geçen sene tatil etmeyip bitiriyorsa ts - sivas maçýnýda tatil etme keyfiyeti yoktur bunu yaparsa çifte standart vardýr gs takýmýný korumak vardýr

ts takýmý bu maçtan 5 maç ceza alýyorsa gs takýmýnýn bir sezon ceza almasý gerekmez mi

bu ne biçim adalet bu ne biçim bir düzen ben anlamadým

sen hakemi hatalý buluyorsun hiç bir kurul üyesi hakemi haklý bulmuyor oynatmasý gerektiðini düþünüyor

peki bu maç neden tekrar 1. dakikadan ve 0-0 baþlýyor

ben aziz yýldýrým'a kýzýyordum ama kesinlikle artýk kýzmýyorum gerçekten baþkan federasyon ile ne dediyse doðruymuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý devid Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardeþ ayný hakem gs - fb maçýný geçen sene tatil etmeyip bitiriyorsa ts - sivas maçýnýda tatil etme keyfiyeti yoktur bunu yaparsa çifte standart vardýr gs takýmýný korumak vardýr

ts takýmý bu maçtan 5 maç ceza alýyorsa gs takýmýnýn bir sezon ceza almasý gerekmez mi

bu ne biçim adalet bu ne biçim bir düzen ben anlamadým

sen hakemi hatalý buluyorsun hiç bir kurul üyesi hakemi haklý bulmuyor oynatmasý gerektiðini düþünüyor

peki bu maç neden tekrar 1. dakikadan ve 0-0 baþlýyor

ben aziz yýldýrým'a kýzýyordum ama kesinlikle artýk kýzmýyorum gerçekten baþkan federasyon ile ne dediyse doðruymuþ
    ülkede kuralsýzlýk kural olmuþsa daha vahim þeyler olacak bu karar tamamen keyfidir diye düþünüyorum týpký emsallerinde olduðu gibi yani gs fb maçýný
    hatýrlayalým avrupada olsa takýmlarý bir alt lige gönderirler ama bizde kural yok
    amlesef dostum nasýl yaranýrým hasabý olduðu sürece futbolumuz hep bir ileri iki geri olur neyse inþallah bir an evvel bu federasyon gider ve mehmet ali yýlmaz
    gelir selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ülkede kuralsýzlýk kural olmuþsa daha vahim þeyler olacak bu karar tamamen keyfidir diye düþünüyorum týpký emsallerinde olduðu gibi yani gs fb maçýný
    hatýrlayalým avrupada olsa takýmlarý bir alt lige gönderirler ama bizde kural yok
    amlesef dostum nasýl yaranýrým hasabý olduðu sürece futbolumuz hep bir ileri iki geri olur neyse inþallah bir an evvel bu federasyon gider ve mehmet ali yýlmaz
    gelir selamlar
    evet düþüncelirine katýlýyorum ayný olaylar Avrupa'da olsa cezalarý çok daha farklý olur

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri