Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: TPS ler Göçtü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon Nogood TPS ler Göçtü

Yeni konu açmayayým dedim ama kimseden ses yok.
    TPS ler göçtü sanýrým.9400 VCI.
    Saygýlar,:46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende next 2000 cx var tps auto devam ediyor.Yeni yazýlým yuklemenizi önerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende next 2000 cx var tps auto devam ediyor.Yeni yazýlým yuklemenizi önerim
    Pardon yeni yazýlýmlar dediniz.Hangi tarihli en son ki yazýlým 08.06.2007 tarihli deðil mi ?
    SAygýlar,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tps au da suan sorun var vplug au yapmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozay_74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Pardon yeni yazýlýmlar dediniz.Hangi tarihli en son ki yazýlým 08.06.2007 tarihli deðil mi ?
    SAygýlar,
    Evet o yazýlýmý diyorum.Belki cihazda yazýlým gecerliligi kaybolmuþ olabilir.Tekrar yukleyiniz bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý @DnA Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tps au da suan sorun var vplug au yapmýyor
    Teþekkürler.
    Saygýlar,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

stremli menüler de devam sorunsuz açmakta arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet o yazýlýmý diyorum.Belki cihazda yazýlým gecerliligi kaybolmuþ olabilir.Tekrar yukleyiniz bence
    Uyarýn için teþekkürler ancak Cihaz bilgilerinde en son yükleme tarihi 08.06.2007 ve böyle birþey mümkün olabilir mi? açýkcasý uzak bir ihtimal.En iyisi bekleyip görmek.Çünkü sürekli yükleme yapmak bence doðru deðil.
    Saygýlar,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tps au ben þimdi denedim çalýþýyooo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ekoo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tps au ben þimdi denedim çalýþýyooo
    Evet þimdi bir daha denedim complate uyarýsý geldi ve açýldý.:45:Sanýrým zaman zaman sýkýntýlar oluyor ve bu cihazlara göre de deðiþiyor.
    Saygýlar,

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri