Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Tekke'den Fener sinyali!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Tekke'den Fener sinyali!

Fatih Tekke ilk kez bu kadar dobra dobra konuþtu. Zenit'ten ayrýlmak mý istiyor? En yüksek teklifi hangi Türk takýmý verdi? Trabzonlulara ne mesaj gönderdi? Trabzonlu yöneticilerle neden konuþtu? Zenit kulübü Fatih hakkýnda ne düþünüyor?

"ZENÝT'TEN AYRILMAK ÝSTÝYORUM"
    Ýþte bu sorularýn tüm cevabýný Fatih Tekke LÝG TV'den Can Karyaðdý'ya verdi. St.Petersburg'da LÝG TV'ye konuþan Fatih Tekke Zenit'ten ayrýlmak istediðini açýkladý. "Zenit'ten ayrýlmak istiyorum. Bazý rahatsýzlýklarým oldu ama bunlar hep saha içerisindeydi. Hedeflerime bu oyun anlayýþýyla ulaþamayacaðým düþüncesi nedeniyle 2 ay önce hem yöneticilerime hem de hocama takýmdan ayrýlmak istediðimi söyledim" ifadesini kullanan Fatih Tekke bu kararý verdikten sonra gönül baðý olan Trabzonspor'a bu düþüncesini ilettiðini belirtti.

"TRABZON'A HABER GÖNDERDÝM"
    Baþkan Nuri Albayrak ve teknik direktör Ziya Doðan ile konuþtuðunu belirten Fatih Tekke "Baþkanla hocamla görüþtüm son 10 güne kadar konuþuyorduk. Ben onlara bütün problemleriminden haberdar ettim" dedi. Trabzon'a çok kýrýlamadýðýný da ifade eden Fatih Tekke takýmýma dönmek isterim ama bu biraz zor. Çünkü maliyetim çok yüksek" ifadesini kullandý.

"EN CÝDDÝ TEKLÝF FENERBAHÇE'DEN"
    Fenerbahçe ve G.Saray'ýn da Zenit'e kendisi için teklifte bulunduðunu belirten golcü futbolcu "Fenerbahçe daha ciddi teklif götürdü. Tok satýcý olduklarýndan beni satmayý düþünmediler. Þu anki durum ise verilen teklifleri Zenit deðerlendiriyor. Þu anki süreçte kulüp vermeyecek. Beni býrakmak istemiyorlar. Real Madrid bile olsa vermeyiz demiþler. Þu an için en yüksek teklifi Fenerbahçe vermiþ. Verdikleri parayý geri istiyorlar. Bunu da kim verirse ben o kulübe transfer olacaðým"
    "dedi.

TEKKE'DEN FENER SÝNYALÝ
    "Profesyonel futbolcuyum. Ýþimi en iyi þekilde yapmak zorundayým. Nerede olursam olayým iþ için herþeyi saha içinde yaparým. Ýkincisi de Trabzonspor'a kýrgýn deðilim. Ben Fatih olarak kendime yakýþaný yaptým. Bundan sonra da böyle olacak. Eðer baþka kulübe gidersem saha içinde de ölene kadar mücadele ederim. Herkes beni tanýr" diyen Fatih Tekke bir anlamda Trabzonlu taraftarlara mesaj gönderdi.

Fatih Tekke'nin daha geniþ röportajý Salý günü LÝG TV'de yayýnlanacak...
    (Ligtv.com.tr)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gelmedi daha bekliyorum fatihi dört gözle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri