REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Redline Yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Redline Yardım

Selam ben yeni bir cihaz almayı düşünüyorum cs100x ama bugün bayisini gezdiğimde arkasında eternet girişi olmadığını gördüm bu cihazda internete nasıl bağlanılıyor card sharing nasıl kullanacağız ekstradan bir aparatmı almamız gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı freestar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam ben yeni bir cihaz almayı düşünüyorum cs100x ama bugün bayisini gezdiğimde arkasında eternet girişi olmadığını gördüm bu cihazda internete nasıl bağlanılıyor card sharing nasıl kullanacağız ekstradan bir aparatmı almamız gerekiyor
    rs 232 ile sharing yapıyor sanırım o cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ethernet girisi var senin bakigin cihaz rx 10 olabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Son Osmanli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende ethernet girisi var senin bakigin cihaz rx 10 olabilirmi?
    kesinlikle eminim arkadaşım cs 100x e baktım eternet girişi yok rs 232 ile nasıl sharing yapılıyor peki serkan ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı freestar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle eminim arkadaşım cs 100x e baktım eternet girişi yok rs 232 ile nasıl sharing yapılıyor peki serkan ustam
    Konu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri