REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: FenerBahçe Samiyonlar Ligi 2 ci rovanş macını Hangi Kanaldan izlediniz?

Katılımcı sayısı
406. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TRT

369 90.89%
  • D SMART (STAR,D SPOR)

37 9.11%
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: FenerBahçe Samiyonlar Ligi 2 ci rovanş macını Hangi Kanaldan izlediniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trt güzel sunum yaptı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

T R T

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart daha kendıne cok guldurecek acıkları cıkyo yavas yavas

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bu anket biraz ayşenin kepek sorunu gibi olmuş nereden izlediysek izledik önemli olan sonuç hoş sporla ilgilenmiyorum ama d smart nede olsa bir gün çökecek.iğrenç bir sistem ne de olsa yetkili arkadaşlardan bu anketi beğenemediğim için özür diliyorum ama daha ilginç ve enterasan anketler yapılabilir yapıldıda daha güzel şeyler bekliyoruz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45::45::45: her zaman trt

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla bu anket biraz ayşenin kepek sorunu gibi olmuş nereden izlediysek izledik önemli olan sonuç hoş sporla ilgilenmiyorum ama d smart nede olsa bir gün çökecek.iğrenç bir sistem ne de olsa yetkili arkadaşlardan bu anketi beğenemediğim için özür diliyorum ama daha ilginç ve enterasan anketler yapılabilir yapıldıda daha güzel şeyler bekliyoruz...
    her zaman dikkate alırız
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izleyemedğim için oy veremeyeceğim üzgünüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel yayın ve sunumu ile trt bir numara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trt eskiden beri sporda süperdir. cenk koray la başladığını hatırlarım. halit kıvanç v.s. hala taviz vermeden çok iyi devam ediyolar. tecrübe zaten o biçim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Anket önerileri bekliyoruz uyelerimizde böyle bir konu forum duyurularında var

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri