Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: FenerBahçe Samiyonlar Ligi 2 ci rovanþ macýný Hangi Kanaldan izlediniz?

Katýlýmcý sayýsý
406. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TRT

369 90.89%
  • D SMART (STAR,D SPOR)

37 9.11%
Sayfa 5/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: FenerBahçe Samiyonlar Ligi 2 ci rovanþ macýný Hangi Kanaldan izlediniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

trt güzel sunum yaptý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

T R T

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d smart daha kendýne cok guldurecek acýklarý cýkyo yavas yavas

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bu anket biraz ayþenin kepek sorunu gibi olmuþ nereden izlediysek izledik önemli olan sonuç hoþ sporla ilgilenmiyorum ama d smart nede olsa bir gün çökecek.iðrenç bir sistem ne de olsa yetkili arkadaþlardan bu anketi beðenemediðim için özür diliyorum ama daha ilginç ve enterasan anketler yapýlabilir yapýldýda daha güzel þeyler bekliyoruz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:45::45::45: her zaman trt

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla bu anket biraz ayþenin kepek sorunu gibi olmuþ nereden izlediysek izledik önemli olan sonuç hoþ sporla ilgilenmiyorum ama d smart nede olsa bir gün çökecek.iðrenç bir sistem ne de olsa yetkili arkadaþlardan bu anketi beðenemediðim için özür diliyorum ama daha ilginç ve enterasan anketler yapýlabilir yapýldýda daha güzel þeyler bekliyoruz...
    her zaman dikkate alýrýz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

izleyemedðim için oy veremeyeceðim üzgünüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel yayýn ve sunumu ile trt bir numara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

trt eskiden beri sporda süperdir. cenk koray la baþladýðýný hatýrlarým. halit kývanç v.s. hala taviz vermeden çok iyi devam ediyolar. tecrübe zaten o biçim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Anket önerileri bekliyoruz uyelerimizde böyle bir konu forum duyurularýnda var

Sayfa 5/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri